|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απο το βιβλιο "Animals in translation" (2005) της Temple Grandin (Mary Temple Grandin is an American professor of animal science at Colorado State University, best-selling author, autism activist and consultant to the livestock industry on animal behavior). Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΟΚ τωρα υπαρχουν ολα
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάντως να πώ ότι όταν ένα ζωάκι το αγαπάς και το φροντίζεις , το καταλαβαίνει , είτε αυτό ειναι σκυλί , γατί , ψάρι .
Τα Κόι μου τρώνε μόνο απο το δικό μου χέρι και άν πάει να τους δώσει αλλος τροφή με το χέρι δεν έρχονται , πάντα όταν καθομαι δίπλα στην Λίμνη τους μιλάω , σε πολλούς φαίνεται τρελο ... αλλά εκείνα με ξέρουν , καταλαβαίνουν ακόμα και την διαφορά στον βηματισμό . Η κιχλίδα μου που την έχω 8 χρόνια τώρα με παρακολουθεί σε όλο το σπίτι (ειναι στο κέντρο το ενυδρείο) ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τα ψάρια μου | takis63 | Φωτογραφίες μελών | 17 | 24-03-13 16:52 |
Τι ψάρια ???? | GiWrGoS198 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 07-09-11 11:52 |
Τι ψάρια έχω? | panoskor | Αναγνωρίσεις ειδών | 4 | 04-09-11 20:46 |
Μεγάλος Πόνος... | Kostis-Salonika | Γλυκό νερό - Γενικά | 42 | 19-08-10 03:59 |
ιστορία ...πόνου !!! | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 11-12-06 00:06 |