|
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστώ παιδιά δεν είχε περάσει καθόλου από το μυαλό μου...
|
|
||||
|
||||
![]()
Υπαρχει λοιπον αξιοπρεπη οσμωση γυρω στο 50ευρω που να κανει και για μεγαλες αλλαγες νερου οταν χρειαστει, πως το βλεπετε;
|
||||
|
||||
![]()
Εγω ειχα μια τετοια για 5 χρονια, για 500 λιτρα ενυδρειο, κι εκανα 200 λιτρα αλλαγη, τα 100 ΑΟ, τα 100 βρυση.
Απλα ξεκιναγα απο την προηγουμενη να μαζευω νερο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
με μεγαλυτερη μεμβρανη , θα παιρνεις πιο γρηγορα την ποσοτητα νερου που θελεις...
αν ειναι για αναπληρωση , καλη ειναι και η 50αρα... αν ειναι για ενυδρειο μαλακου , με +6 ευρω, σιγουρα αξιζει η 75αρα ή +10 η 100αρα. Το flush γινεται και χειροκινητα, αλλα με το kit ειναι πιο ευκολο, απλως γυριζεις το βανακι, ενω αλλιως πρεπει να βγαζεις ενα σωληνακι καθε φορα που θελεις να κανεις flushing,ωστε να βγαινει με πιεση το νερο και να καθαριζει η μεμβρανη (εγω ετσι εκανα) δες κι εδω |
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη το ποσοστο νερου που αποβαλλεται πχ αν θελω 10 λιτρα καθαρο ειναι κι αλλα 30 αχρειαστο;Σ ευχαριστω και παλι
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναπληρωση νερου | thanasis76 | Λοιπός εξοπλισμός | 47 | 09-10-14 15:19 |
ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΝΕΡΟΥ | sfk | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 05-07-10 15:27 |
Αυτοματη αναπληρωση νερου | theofilos | Λοιπός εξοπλισμός | 14 | 29-09-09 13:14 |
αυτοματη αναπληρωση νερου | τραπεζιτης | Λοιπός εξοπλισμός | 5 | 07-03-09 12:02 |
Αυτοματη αναπληρωση νερου | shadow | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 11-05-06 20:29 |