|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλήμερα παιδια!μη έχοντας κατι αλλο να κάνω εκτος απο συντήρηση εεεε ειπα να πάρω ενα ψαράκι που μου άρεσε!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 03-10-17 στις 15:17 |
|
||||
|
||||
![]()
κουκλι ειναι!!! μπραβο σου!!!!
απλα να σου επισυμανω κατι.... Αν εχεις σκοπο να φτιαξεις ενα ρεεγ τουμπανο.... να εχεις υποψην σου οτι τα ψαρια που θα μπουν πρεπει να ειναι νορμαλ σαν ποσοτητα... μπορουν ευκολα να να συνηπαρχουν και πολλα δυσκολα κοραλια( απαιτητικα ) και πολλα ψαρια ....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εννοειτε οτι πρεπει να βαλεις, απλα προσεχε μην ξεφυγεις... και να υπολογιζεις και το μεγαθος που θα παρουν...!!!
|
|||
|
|||
![]()
ρε νικο βλεπω καθε φορα τις φωτο σου και θελω να σου κανω μια αδιακριτη ερωτηση....
το σαμπ το γλύφεις.. και αν ναι καθε πότε ?
REEF LIGHT Main display : 80x60x60h , Sump : 60x50x40h Lighting : Kessil A360W Controller : Apex Circulation: 2 X Tunze 6055 Return pump: Sicce 4000 Skimmer : RLSS 6 Heating : Eheim 300 Cooling : Teco TK500 |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιος ο νεος!!!! αλλα ο παλιος (ντορη) ειναι αλλοιος!!! χαχαχαχαχα
μεγια Νικο να το χερεσε!!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ναι το μεγεθος το βλεπω που θα φτασει πριν παρω.......... ------------------------- Παράθεση:
το καθαρίζω παίρνοντας νερο α.ο. και το βάζω στον βραστήρα και μετα σε μπολάκι με πανακι κανω υγρο καθαρισμα! εκτονώνομαι ετσι και μου αρέσει,μου φεύγει η πιεση και το στρες της ημερας. ------------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 27-03-16 στις 16:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
δεν υπάρχεις λέμε....
REEF LIGHT Main display : 80x60x60h , Sump : 60x50x40h Lighting : Kessil A360W Controller : Apex Circulation: 2 X Tunze 6055 Return pump: Sicce 4000 Skimmer : RLSS 6 Heating : Eheim 300 Cooling : Teco TK500 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- ![]() ![]() ![]() ------------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 27-03-16 στις 17:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα παιδια!σημερα είχε χαλάρωση με μερικές φωτο
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 03-10-17 στις 15:18 |
|
||||
|
||||
![]()
πλυσιμο ωραίο να το χαίρεσαι πανεμορφο
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ αλεξ!
![]() ------------------------- καλησπέρα παιδια!εδω και 3 μερες και μετα από διάβασμα και συζητήσεις με ανθρώπους που γνωρίζουν "πρόσωπα και καταστάσεις" τρεχω με zeobak αντι των special blend που έριχνα εως τωρα,ετσι ερχόμενο και το φωτιστικο θα εχω μπει σε ρυθμούς.................... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 27-03-16 στις 21:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Νίκο διακρίνω καλύτερα χρώματα σε μερικά κοράλλια!
Πολύ καλό αυτό και ειδικά σε συνάρτηση με το ότι ανεβαίνουν οι καταναλώσεις! χαίρομαι πολύ που ακόμα και έτσι πας πολύ καλά! Το ενυδρείο σου πιστεύω ότι θα είναι μεγάλος οδηγός ! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τι να κανω οσο πιο αργα παει το πάω και εγω,κατι σαν τον επιτάφιο ας πουμε τρεχω μακαρι σακη να φτασει σε ενα α επιπεδο το ενυδρειο ................. |
|
|||
|
|||
![]()
Δλδ τώρα δεν είναι;;;;;;για μένα είναι στολίδι.
|
|
|||
|
|||
![]()
που να δεις το σαμπ....μπορείς να χτενιστείς κιόλας..
![]() ![]() ![]() Νίκο μάλλον θα σου κάνω επίσκεψη να δω απο κοντά τις διαστάσεις του ριακτορα και θα σου φέρω και το χρομις...αν το πιάσω..
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ πολυ δημητρη για τα καλα σου λογια φιλε!
![]() το φωτιστικο θα μεταμορφώσει το ενυδρείο σε στολίδι πιστεύω. ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 28-03-16 στις 15:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
ok!!! θα σε παρω την παρασκευη τηλεφωνο
|
||||
|
||||
![]()
ωραια!
![]() ------------------------- καλημέρα παιδια!εχθες το βράδυ ανέβασα τις φυσαλίδες στον ριακτορα σε 35/λεπτο και σήμερα θα κανω μετρήσεις για να δω που ειμαι............ παρασκευή θα παω να πάρω τα etablon για το φωτιστικό το δικο μου και κάποιων φίλων και στην συνέχεια θα τα παω στην στραντζα οπου απο εκει θα φύγουν για Σαμο για να μπούμε στην τελική ευθεία στο θέμα φωτιστικου. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 29-03-16 στις 11:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καλήμερα σε όλους και καλο μήνα!εγερτήριο σήμερα ειχε 7.30 το πρωι.....
οι δουλείες που εκανα πολλες: καθαρισμός κυπελλου σκιμμερ και εσωτερικά. αλλαγή ενεργού άνθρακα και αντιφωσφορου και καθαρισμός ριακτορων καθαρισμός σαμπ με ξυράφι τα τζάμια και με νερο α.ο. τον εξοπλισμό αλλαγή 80λιτρα νερου........ ------------------------- και ενα βιντεακιhttps://www.youtube.com/watch?v=cj2zumWQf8U Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 01-04-16 στις 13:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αν υπηρχε βραβειο καθαροτερου σαμπ το ειχες στο τσεπακι!!!
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε ολα ωραια ολα καλα... αλλα στο βιντεακι το κυπελο του σκιμμερ δειχνει βρωμικο....
δεν ξερω τι θα κανεις αλλα θα κανονησεις ο αφρος που ανεβαζει το σκιμμερ να ειναι καθαρος... χααχαχαχαχαχα.... σουπερ εισαι, αλλα δεν το κανω με την καμια....
|
|||
|
|||
![]()
εγω που το βλεπω και μονο πεφτω κατω απο την κουραση...
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ κωστα!το βραβείο καθαρου σαμπ να το θεωρήσω κατι σαν τα χρυσά βατόμουρα
![]() και παλι ευπρόσδεκτο ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ------------------------- μιχαλη!μια ωρίτσα την εβδομάδα είναι.............και άλλη μια ωρα μια φορα το μηνα που αλλαζω και υλικά στους ριακτορες! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 02-04-16 στις 00:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καλήμερα παιδιά!εχθες το βραδυ εκανα μετρήσεις μετα απο 10 μερες και εχουμε και λέμε:
αλατοτητα 1,026 αμμωνια 0 no2 0 no3 3 επεσε για πρώτη φορα απο τοτε που τρέχει(3μηνες) φωσφορικα 0 πχ 7,7 κχ 7,0 ασβεστιο 420 απο 460 μαγνησιο 1350 στο μεσοδιάστημα των δυο μετρήσεων ανεβασα και το co2 σε 35/λεπτο φυσ/δες |
|
|||
|
|||
![]()
Επειδη οντως το σαμπ του Νικου, ειναι λες και βγηκε απο τον τζαμα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σιγουρα είναι ωραίο χαχαχα , κακό γιατί να κάνει ρε συ?
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() καθαρο σαμπ χαμηλά νιτρικά.............. ![]() το εχω πει και θα το ξαναπώ: η συντήρηση στο σαμπ μου είναι 1φορα την εβδομάδα διάρκειας 1ωρας μαζι με αλλαγη νερου και μιλαω ειλικρινά είναι και χαρα μου η διαδικασία αυτη!το Project μου κράτησε σχεδόν 10μηνες μέχρι να σταξει νερο και ο προγραμματισμος και η μεθοδικότητα που ακολούθησα χωρις να εχω καποια πείρα στο θαλασσινο μου βγαίνουν πλέων μπροστα μου! ζημια γρηγορη εχω παθει εγω με το φωτιστικο που ετοιμάζεται και περιμενω να κουμπωσω ..........όλα τα αλλα θα τα δουμε όταν αρχίσω να φορτώνω ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Για να κεντρίσει το ενδιαφέρον και να αρχίσει η κουβέντα
![]() ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gregkn73 : 05-04-16 στις 22:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
reef tank junior | voas | Nano Reef | 571 | 18-01-18 12:32 |
NikNik Reef 550l | niknik | Reef | 131 | 15-08-16 08:56 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |