|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σταματα να ριχνεις τροφη και να θυμασαι οτι ενα καποιο το κοψεις στη μεση μετα θα εχεις δυο πλαναρια. Δε κανουν κακο στα ψαρια αλλα εαν βαλεςι γαριδες δε θα εχεις προκοπη.
Ειχα και εγω και τα καταπολεμησα με panacur πηγαινε σε ενα κτηνιατρο κια παρε ενα χαπι. Το βαζουν στα προβατα. Δοσολογια δε θυμαμαι τωρα να σου πω.
|
|||
|
|||
![]()
τροφή δεν ρίχνω μιας κ κάνω στρώσιμο μόνο με αμμωνία. 1 σκουληκάκι ρούφηξα στην αλλαγή νερού το μεσημέρι κ αυτό είναι το δεύτερο που βλέπω. έτοιμη θα έχω την αναρρόφηση κ τον κουβά. τι άλλο μπορεί να φάει ? μένουν στο υπόστρωμα ή κινούνται εκτός ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Το πανακουρ το βάζεις άφοβα, μόνο τα σαλιγκάρια zebra έχουν προβλημα, τα υπόλοιπα δεν τα πειράζει
η δοσολογία εδώ www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=57656/#10 και εγω που έχω βάλει , έβαλα 0,6mg/λιτρο τα χάπια που βρήκα είναι 250mg, βάζω το χάπι με 250 ml αποχλωριομενο νερό ή νερό απο το ενυδρείο και το χτυπάω καλα στο μουλτι, και τότε έχω για κάθε 1ml νερο 1mg φάρμακο και βάζω ανάλογα με τον ογκο του ενυδρείου
|
|||
|
|||
![]()
δεν υπάρχει περίπτωση να την γλιτώσω την θεραπεία δλδ ?
το σαλιγκάρι στη δεύτερη φώτο είναι επίπεδο σαν πεταλίδα. |
|
|||
|
|||
![]()
πρωί πρωί με την αναρρόφηση στο χέρι συνέλαβα αυτό :
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Anatome helena οι νέοι κάτοικοι | alkis13 | Σαλιγκάρια | 5 | 01-03-10 21:02 |
Νέοι κάτοικοι ενυδρείου; | Vasilizzz | Γλυκό νερό - Γενικά | 38 | 15-09-07 00:06 |