|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Είχα παρει δυο τέτοιες καραβίδες πριν ένα χρόνο.
Τις έβαλα και τις δυο μαζί σε ένα 30λιτρο που εχω με ΓΑΡΙΔΕΣ. Η μια πέθανε μέσα σε ένα μήνα. Πιθανολογώ πως ήταν και οι δυο αρσενικές γιατί είχαν συνέχεια μονομαχίες και τελικά μάλλον την σκότωσε. Και ξαφνικά μια μερα είδα να κάνει επίθεση σε μια γαρίδα. Μόλις την τσάκωσε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα την είχε εξαφανίσει. Όποτε απο προσωπική μου εμπειρία σου προτείνω να μην βάλεις δυο σε τόσο μικρό ενυδρείο και να μην βάλεις ΓΑΡΙΔΕΣ. Θα στις τρώει συνέχεια. Τώρα την εχω σε ένα 60λιτρο με μονομάχους και ειναι μια χαρα. |
|
||||
|
||||
![]()
έχω 2 τέτοιες μέσα σε ένα 120λιτρο μαζί με guppies,γαρίδες amano και red cherry,έχω δει ακόμα και μικρές γαριδούλες να κάθονται διπλά τους και να μην φοβούνται αφού δεν τους δίνει καμιά σημασία,όσο για τις 2 απλά έχουν χωρίσει το ενυδρείο και ο καθένας είναι στον χώρο του χωρίς να μπαίνει ο ένας στα χωράφια του άλλου, στο 20λιτρο θα βάλω 2 μόνο αν βρω αρσενικό/θηλυκό αλλιώς μόνο 1,απλά σκεφτόμουν μήπως μαζί του έβαζα και καμιά γαρίδα (ή αργότερα αν
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το στήσιμο συνεχίζεται,μπήκε υπόστρωμα Fluval plant and shrimp stratum,πέτρες λάβας και μια ριζά με δεμένη moss.
τιμές που παίρνω PH=7 NH3/NH4=0 ΝΟ2=0 ΝΟ3=10 για να μπει η νανοκαραβιδα ισχύει ότι και για τις γαρίδες για τον βυθό ;;; ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
η καραβιδουλα μπήκε και μαζί της μπήκαν 5 red cherry και 1 amano
![]() ![]() ![]() οι φωτογραφίες είναι από κινητό και γι' αυτό δεν είναι πολύ καθαρές ------------------------- προτάσεις,παρατηρήσεις,κριτικές πάντα ευπρόσδεκτες Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xristos : 02-04-16 στις 19:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είμαι σίγουρος αλλά. Μπορεί να έχεις μάχες εκεί μέσα.
|
||||
|
||||
![]()
η καραβίδα είναι δοκιμασμένη με γαρίδες,δεν τις πειράζει
|
|
||||
|
||||
![]()
ok απλά είχα διαβάσει ότι γενικά οι καραβίδες τρώνε τα πάντα και πρέπει να είναι μόνες τους αλλά η νανοκαραβιδα δεν ηξερα .
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θάνατοι Νέον | notios_n | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 03-09-14 16:34 |
Τροφή για νέον | gregoryn | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 24-02-09 00:17 |
νέον και σαε | puravlos | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 16-07-07 00:14 |
sos με νέον | AXEL | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 15 | 10-02-07 17:40 |