|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
τωρα διαβαζα για τα multies παρολο που δεν μου γεμιζουν το ματι, γραφουν ολοι καλα λογια και οτι ειναι καλα ψαρακια.
Παω να δω ομως τις αλλες επιλογες γιατι δεν μου πολυ αρεσει η ιδεα για τα σαλιγκαρια, προτιμω καθαρη αμμο για υποστρωμα. Κλεοβουλε στην τελευταια επιλογη μπορουν να μπουν και τα δυο ειδη? Διευκρινησε μου λιγο σε παρακαλω, ποσα ψαρια ειναι η αποικια και ποσα το χαρεμι (1 αρσ με ποσα θηλυκα) ? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποσες ανουμπιες σε 160 καθαρα λιτρα ? | ΝΙΚΟΣΠΕ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 26-01-14 15:09 |
τι θα μπορουσα να βαλω σε 180 ΚΑΘΑΡΑ λιτρα? | Vangelis21 | Λίγα λόγια για τα "rift lakes" | 33 | 27-04-12 12:47 |
Dwarf Pleco για 50 λιτρα καθαρα | panos_auk | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 19 | 27-02-11 23:56 |
72 Λιτρα καθαρα. | aNe | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 28-12-09 09:36 |
Εσωτερικο φιλτρο για 50 ΛΙΤΡΑ ΚΑΘΑΡΑ. | Dimis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 14-11-08 14:59 |