|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
το ξέρω βρε συ sarpijk, ο μικρός τρελάθηκε με τα μικρούλια! Σίγουρα δεν κάνει. Τι κάνω τώρα να κατεβάσω τουλάχιστον τα ΝΟ3, να βελτιώσω λίγο τις συνθήκες?
|
|
||||
|
||||
![]()
Συγνωμη αλλα εαν ο μικρος ζηταγε και κροκοδειλακι θα βαζατε? Ρητορικο το ερωτημα. Πως να βελτιωσεις μια λαθος κατασταση? Το ενυδρειο ειναι μικρο. Εαν δεν εχεις σκοπο να παρεις μεγαλυτερο τοτε απλα ταλαιπωρεις τα ψαρακια.
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνήσω με τον Στέφανο. Από εκεί και πέρα η μόνη λύση είναι να κάνεις κάθε μέρα αλλαγές, θα κουραστείς και θα τα πετάξεις όλα, αλλά ακόμα και να μη κουραστείς , αυτό το καθημερινό θα στρεσάρεις τα ψάρια, άρα τα ταλαιπωρείς με τα νιτρικά ή θα τα ταλαιπωρείς και θα τα τρομάζεις με τις αλλαγές
Και τα Neon, tetra είναι , Neon Tetra ![]() Γιατί να τα ανεβάσεις ; Μια χαρα είναι το 6,5
|
||||
|
||||
![]()
Χάρη επειδή χάνουμε τον μπούσουλα με τα διάφορα ερωτήματα για το ίδιο ενυδρείο, στα μάζεψα σε ένα θέμα
και ότι απορία έχεις από δω και πέρα ρωτάς εδώ και μην ανοίγεις άλλο θέμα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Καλύτερα να στεναχωρηθεί με ένα "οχι" κατά την αγορά, παρά μετά Δεν τα λέω ως συμβουλές, λέω τι θα έκανα εγώ ![]() Κράτα το μονομάχο μόνο του και με συχνές αλλαγές, σωστό ταίσμα και αρκετή φροντίδα, μακαρι να τον δεις να φτάσεις στο προσδόκιμο ζωής του |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Pangasius - ένας καρχαρίας στο ενυδρείο σας & άλλα ψάρια ακατάλληλα για ενυδρείο | delta66 | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 13-05-18 20:20 |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |
Γκάπυ σε 15λτ??? | candus | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 30-09-07 22:37 |