|
|
|||
|
|||
![]()
Το ξύδι bacterial bloom, το λεμόνι?
|
|
|||
|
|||
![]()
Για το θέμα της απταίζιας και εγώ είμαι υπέρ της πεταλούδας!
Αλλά για να το καταλάβει ο κόσμος η απταιζια είναι κάτι σαν τον καρκίνο! Δεν μπορείς να τον βγάλεις 100% για κανένα λόγο! πάντα θα βγαίνουν οπουδήποτε μπορείς να φανταστείς και το μόνο που κάνουμε όταν μπει στο ενυδρείο ειναι φροντίζουμε με θηρευτές να το έχουμε με μικρο αριθμό! Λίγα ενυδρεία δεν έχουν απταιζιες και χαίρουμε που είμαι ένας από αυτούς! |
|
||||
|
||||
![]()
Το λεμόνι τι ρε Γρηγόρη χαχαχα
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξερω ,γι αυτο εβαλα ερωτηματικο
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πεταλούδες δεν μπορείς να βάλεις σε nano ενυδρείο Στην περίπτωση αυτή, τι κάνεις? (εφόσον δεν μπορείς να βγάλεις το βράχο) |
|
|||
|
|||
![]()
Bergia
|
|
||||
|
||||
![]()
Ασχετο , Γρηγόρη βάλε καμια φωτό
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε νάνο καλή επιλογή είναι μερικές γαρίδες και μπεργκια αλλά αντε βρες τα ριμαδια
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostas82 : 03-03-16 στις 10:44 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|