|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το plexi, καλά φτιαγμένο, πρέπει να αντέξει, με γυαλί όπως λες έχω δει πολλά ραγίσματα σε ξύλινα(όχι μπροστά, μπροστά τα ενισχύουν με κόντρες και βάζουν χοντρό γυαλί, οπότε σπάνια έχει θέμα το μπροστινό).
Έχεις δει πως γίνεται το plexi από τους μεγάλους pleco; ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τρώνε οι pleco το πλεξιγκλάς ;
|
||||
|
||||
![]()
¶σπρο το κάνουν από τις γρατσουνιές με τα δόντια
![]() Το αποτέλεσμα του ξυσίματος που κάνουν φαίνεται σε όλον τον πλαστικό εξοπλισμό του ενυδρείου, στις σιλικόνες που εξέχουν και στα σφουγγάρια. Όλα τα ξύνουν οι ξυλοφάγοι
|
||||
|
||||
![]()
Α μασουλάνε ότι βρουν ε
![]()
|
||||
|
||||
![]()
εμενα μου λες?εχω ενα l104 εδω και 13-14 χρονια
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, με πολύ μεγαλύτερη προτίμηση στα ξύλα βέβαια
![]() Μπράβο Κώστα, και εγώ έχω έναν L104, Panaquolus maccus 14χρόνια τώρα! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
α ειναι νεος κι εσενα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα 2 χρόνια σε 60λιτρο και τα υπόλοιπα στο 200λ που βρίσκεται και τώρα, με άφθονα ξύλα και φυτά. Φάτσα στο τζάμι έρχεται κάθε μέρα, δραστήριος από μικρό που τον θυμάμαι
![]() Μια χαρά θα περνάει ο δικός σου εκεί! Θα βρεί την σειρά του και θα τον βλέπετε περισσότερο, έχει πολλά χρόνια να ζήσει ακόμα! Εγώ ψάχνω ταίρι στον δικό μου να βγει και καινούργια γενιά
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
διευθύνσεις και τηλ. κατασκευαστών? βοήθεια στο στήσιμο! | mios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 29 | 23-03-07 20:41 |
Kostas G.(River tank βιότοπος Rio Orinoco) | Kostas G. | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 4 | 11-02-07 14:51 |
Νέο στήσιμο ενυδρείου | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 32 | 23-03-06 17:19 |
DIY All Glass Tank 875 Λίτρα - Sump Tank | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 13-07-05 10:39 |
Στήσιμο Νεου Ενδρείου | Filippos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 20-03-04 01:31 |