|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Τάκη εγώ λέω τσάμπα αγχώνεσαι. Μια χαρά διαλύεται το έλαιο. Εγώ πάντως διάβασα το παραπάνω ποστ σου δυο-τρεις φορές και μπερδεύτηκα ρε φίλε. Σα διαλυτη χρησιμοποίησες μικρή ποσότητα έτοιμου melafix ;
|
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγω ετσι καταλαβα..
|
|
||||
|
||||
![]()
Ακριβώς Παναγιώτη, χρησιμοποίησα λίγο έτοιμο melafix, σαν γαλακτοποιητή
|
||||
|
||||
![]()
Τακη για ανθρωπινη χρηση λενε οτι το βαζεις σε βραστο νερο.μηπως να δοκιμασεις ετσι για να σου διαλυθεί σωστα? η υπαρχει λογος που δεν το εχεις κανει?
|
|
||||
|
||||
![]()
Με ζεστό νερό Κώστα φοβάμαι πως θα εξατμιστεί το αιθέριο έλαιο, για αρχή το έτοιμο melafix σαν γαλακτοποιητής είναι μία λύση.
|
||||
|
||||
![]()
το φανταστηκα αλλα για ψαξτο λιγο γιατι σε ανθρωπινα δερματικα λενε οτι βραζεις νερο και μετα ριχνεις μεσα την αναλογη ποσοτητα και κανει τη δουλεια του σωστα.αρα γιατι να εξατμιστει?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επίσης να πω πως προσπαθώ να ακολουθήσω η διαδικασία που ακολουθεί και η εταιρία στο έτοιμο Melafix. Για να λένε πως πρέπει να χρησιμοποιείται έτσι κάτι ξέρουν, προφανώς έχουν κάνει μελέτη και έρευνα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() εδω ολοκληρη seachem, λεει η ιδια οτι δεν ξερουν πως ακριβως λειτουργει το prime στην αποτοξικοποιηση νιτρωδων και νιτρικων. μια θεωρια εχουν. (http://www.seachem.com/support/FAQs/Prime.html) καλο θαναι αν μπορεσεις να βρεις τροπο να το σταθεροποιησεις ωστε να μην υπαρχει διαχωρισμος βεβαια. αν γινει αυτο,μετα μπορει να φυλαχτει σε σκουροχρωμο μπουκαλι για μεγαλο χρονικο διαστημα.δε νομιζω πως θα υπαρχει προβλημα. μετα φτιαχνεις ενα μπουκαλι 1 λιτρο μια φορα το χρονο και θα το πεταμε κιολας στο τελος του χρονου ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY Melafix / Pimafix | Nick74 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 29 | 27-10-14 21:40 |
melafix-pimafix | vasilhs | Ασθένειες- Θεραπείες ψαριών στη δεξαμενή μας | 3 | 09-04-14 21:31 |
MELAFIX-PIMAFIX ή ESHA 2000?? | evina | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 03-10-13 14:43 |
Melafix και Pimafix σε γαριδες | pavlos1988 | Γαρίδες | 7 | 12-12-10 02:51 |