|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Πρόλαβες και την έκανες μόλις σε πλησίασα για την πρώτη ερώτηση Είναι να μην μου ταξεις ....καφέσημο ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχαχαχαχα,δασκαλε lasal,δεν ειμαι χαζος να ξεφυγω απο το δασκαλο μου.....grolux δαγκωτες....ηδη εχουν αγοραστει......αυριο θα ασχοληθω γενικα με τα ρευματα στο ενυδρειο,και θα αρχισω να αντικαθιστω σιγα-σιγα,τις φθοριου της πλακας που ειχα με grolux......αληθεια δασκαλε με το αλλο θεμα......ξερεις..που βρισκομαστε...?
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μόνο GroLux θα βάλεις, klaz? Ή θα τις συνδιάσεις με κάποια άλλη?
|
||||
|
||||
![]()
ηδη μπηκανε και ειναι αψογες....μονο grolux.....και αρκετα οικονομικες 5.30 ευρω η μια....!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Καπιταλισμός χωρίς χρεοκοπία είναι σαν τον χριστιανισμό χωρίς την κόλαση Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη yannis : 12-12-05 στις 15:54 |
|
||||
|
||||
![]()
ναι ειναι και αυτο σωστο,εγω απλα επειδη εχω δισκους ο συγκεκριμενος φωτισμος ειναι πιο απαλος-γλυκος(για 4 λαμπες παντα..!!!)για να μην τα στρεσαρω με τοσο φως..........
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ομως το ερώτημα σου μπορεί να απαντηθεί και αλλιώς. Σωστο για τα φυτά ή για το ανθρώπινο μάτι? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Οι Gro Lux είναι καλές για τα φυτά, αλλά φως χρειάζονται και τα ψάρια. Τώρα οι δίσκοι δεν χρειάζονται δυνατό φως αλλά χρειάζονται (πιο) σωστό φάσμα. Το να βάλεις μόνο GRO LUX για να έχεις χαμηλό φωτισμό (για το ανθρώπινο μάτι) δεν μου φαίνεται σωστό, καλύτερα να δημιουργήσεις σκιές. Συνεπώς αναρωτιέμαι αν θα ήταν καλύτερα να έβαζε και 1 DAYLIGHTSTAR. Το ίδιο δίλημμα αντιμετωπίζω και εγώ στο φυτεμένο κοινωνικό μου (με νεον) 2 GRO LUX ή 1 GRO LUX + 1 DAYLIGHTSTAR, γ' αυτό ρώτησα. (Τώρα έχει μια AQUA STAR (από τον κατασκευαστή, Hydor) και 1 GRO LUX που έβαλα εγώ. Θέλω να την βγάλω την AQUA STAR γιατί νομίζω ότι είναι ακατάλληλη και άχρηστη για τα φυτά )
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λαμπες για jewel 200 λιτρων... | klaz | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 05-10-05 14:15 |
Ειναι καιρος για να αλλαξω λαμπες ;; | george | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-09-05 07:55 |
T5 λαμπες | soza | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 25-04-05 09:01 |
βρεγμενες λαμπες | steady | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 12-04-05 09:44 |
Την γνωμη σας για λαμπες φθοριου | Makis M | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 31-03-05 23:08 |