|
|
||||
|
||||
![]()
να βάλω περισσότερο;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν παίζει ρόλο η ποσότητα, το θέμα είναι υπάρχει αμμωνία > 0.
Αν βάλεις πολύ θα αργήσεις να ξαναβάλεις, αν βάλεις λίγη θα ξαναβάλεις νωρίς
|
||||
|
||||
![]()
μια απορία,όταν έστησα το μικρο (20λιτ)που δεν είχα ιδέα από ενυδρεία πριν βάλω τα ψάρια αυτό που είχα κάνει (γιατί έτσι μου είχαν πει από το μαγαζί)ήταν να βάζω για 3 μέρες bio nitrivec της sera και μια φορά sera aquatan,μετά τις 3 μέρες έβαλα τα ψαράκια (platy,danio και gyrinocheilus) τα οποία ζουν κανονικά μέχρι σήμερα μετά από 2,5 μήνες,στα μόνα που είχα απώλειες ήταν σε κάτι σαλίγκαρους (zebra και apple snail) που προσπάθησα να βάλω 2 φορές,μάλιστα είναι στημένο με πολύ απλά υλικά (χρωματιστό χαλικάκι,πλαστικά φυτά και ένα αεροφιλτρο),παίζει ρόλο ο όγκος του ενυδρείου ότι όσο πιο μικρο τόσο πιο γρήγορα στρώνει ή απλά ήταν τυχερά τα ψάρια;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Σιγουρα θα εφαγαν αμμωνια.. Δεν μπορει να στρωσει σε 3 μερες..
Μαλλον ηταν τυχερα τα ψαρια |
|
||||
|
||||
![]()
οι μετρήσεις που παίρνω από το μικρο ενυδρείο είναι
Ph=8 Nh4/nh3=0mg/l No2=0,0mg/l No3=0mg/l ------------------------- άρα δεν έχει σημασία ο όγκος του ενυδρείου! κομάντο τα ψαράκια ![]() ![]() ![]() ------------------------- ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xristos : 18-02-16 στις 17:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πριν την αλλαγή η μετά ; Δεν μου αρέσουν ![]() Νιτρικά 0 ; Παράξενο
|
||||
|
||||
![]()
οι μετρήσεις αυτές είναι από το 20λιτρο (αυτό στη φωτογραφία) και τις έκανα χτες,αλλαγή είχα κάνει πριν 2 μέρες
|
|
||||
|
||||
![]()
Νιτρικα μηδεν σε 20 λιτρο;
Δεν μ αρεσουν ουτε μενα.. Κανε μια επαληθευση.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πόσα shubunkin σε 120lit.;;; | ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΑΣ | Χρυσόψαρα | 3 | 30-01-08 13:41 |