|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Είδες πώς τα μιλάω τα Κερκυραικά πσσσ
![]() ![]() Ένα είδος είναι αυτο ![]() Είναι και κάποιες πιο σκούρες με κίτρινες έντονες βούλες στην κοιλιά , αλλά θα βγάλω φωτό σύντομα ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Να ρθεις το καλοκαιρι διακοπες να την δεις να γνωριστουμε και απο κοντα!Διπλα στο σπιτι εχω ενα ποταμακι και εχει ιδιες αλλα ποιο σκουρες και με "φτερο" στην ουρα,θα προσπαθησω να πιασω καποια να την φωτογραφησω μηπως εχουμε ιδιες
![]() Σημερα τις χαζευα που ανεβεναν στην επιφανεια για να παρουν ανασα,πολυ ομορφα πλασματα και αυτα!!!πολυ ηρεμα! |
|
||||
|
||||
![]()
Φανταστικές οι Σαλαμάνδρες μπορώ να τις παρατήρώ με τις ώρες
![]() ![]() ![]() ![]() Βγάλε φωτό Αλέξανδρε ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 25-02-16 στις 23:12 |
|
|||
|
|||
![]()
Η δικη σου πρεπει να ειναι Lissotriton vulgaris!
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα ,τέλεια δουλεια και πάλι !Σόρυ για το ασχετο αλλά για φίλτρανση τι εχεις κανει ακριβώς?ψήνομαι εδω και καιρό να φτιάξω κατι τέτοιο και με αγχώνει αυτό το θέμα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε ευχαριστώ πολύ
![]() ![]() ![]() Για φίλτρανση πήγα να κάνω κάτι δεν μου βγήκε και εχθές τα ξήλωσα όλα και σήμερα την ξαναέστησα απο την αρχή ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 25-02-16 στις 23:12 |
|
|||
|
|||
![]()
Με αγχωνει απο πολλες αποψεις .Εγω ηθελα να κανω μια μικρη ,περιπου 100 λιτρα στο μπαλκονι ,με ψαρια που αντεχουν στο κρυο .Αλλα καθότι λιγο ασχετος δεν ξερω πως να φιλτραρω το νερο
![]() Σκεφτηκα πως αν βαλω τα σωστα φυτάκια ,συμφωνα με αυτά που διαβάζω ,πχ παπυρος και κατι να γυριζει το νερο να μην μενει στάσιμο (αντλία ,κυκλοφορητη ; ![]() Το εξωτερικο φιλτρο που πηρες θα ειναι στο ιδιο υψος με την λιμούλα ;;λειτουργει ετσι ; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY λιμνούλα στο μπαλκόνι | gouts0unin | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 18-06-12 16:14 |
Η μικρή μου λιμνούλα! | lucy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 90 | 14-08-10 09:53 |
Η λιμνούλα μου | eon123 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 19-04-08 14:40 |
Εσωτερική αιμοραγία σε γκάπι | Celda | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 02-06-06 22:10 |
BETTA IMPELLIS vs BETTA SPLENDENS | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:20 |