|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχει μαγειρική αμμωνία για ζαχαροπλαστική, δεν είναι καθαρή αμμωνία αλλά ανθρακικό αμμώνιο (NH4HCO3). Νομίζω πάντως πως θα κάνει την δουλειά που θες.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Με βλέπω να κάνω κανα πείραμα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Βρήκα επιτέλους από φαρμακείο αμμωνία σε συσκευασία 1 λίτρου αλλά επειδή ήταν ανοιγμένη, μου είπε να μου βάλει σε μπουκαλάκι 100ml.
Το μητρικό μπουκάλι έγραφε: Καθαρότητα: 27-30% n/v Το πήρα και έχω ρίξει προς το παρόν σε ένα 4λιτρο μπιτόνι 3 σταγόνες. Θα περιμένω καμιά ώρα να μετρήσω. Αντιχλώριο δεν έχω και δεν έριξα. Χρειάζεται; Μήπως να κάνω τις δοκιμές σε νερό Α/Ο; Edit: Το πέτυχα με τη μία! 3 σταγόνες απ' την δική μου αμμωνία σε 4 λίτρα, μου έδωσαν 4 ppm αμμωνία, δηλαδή 15 σταγόνες στα 20 λίτρα. Έριξα 48 σταγόνες στα 65 καθαρά λίτρα. |
|
||||
|
||||
![]()
Το τεστ μετραει σιγουρα σωστα??
------------------------- Δες κι αυτο το calculator http://linuxhost.matsp.co.uk/calcula...&ppm_current=0 ΥΓ το 1 ml ειναι 20 σταγονες περιπου απο μια δοσομετρικη πιπετα
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 15-02-16 στις 20:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι υγρά api και λήγουν το 2019. Το νερό της βρύσης το δείχνει 0. Υπάρχει άλλος τρόπος να τσεκάρω αν μετράνε σωστά; Δεν υπάρχουν άλλα τεστ για διασταύρωση.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολλές μου φαίνονται 48 σταγόνες, είναι πάνω από 2ml.
Για κάνε μία μέτρηση. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση η αμμωνία να έχει ξεθυμάνει
|
||||
|
||||
![]()
Ωχ κακά ξεκινήσαμε
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στρώσιμο. Όταν η αμμωνία γίνει μηδέν... | ΧΑΡΗΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 13-07-14 07:35 |
Στρώσιμο με αμμωνία... | Esprit | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 03-01-11 11:55 |
Στρώσιμο με αμμωνία βοήθεια | agapanthos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 28-09-10 22:05 |
Eρώτηση για στρώσιμο ενυδρείου με αμμωνία | GoRanZi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 29-11-09 19:25 |
Στρώσιμο του ενυδρείου μου χωρίς ψάρια. | george | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 18-12-02 19:36 |