|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Από όσο θυμάμαι στην αρχή έπεφτε ξύλο , και πέθαναν όλα τα θηλυκά μου από το ξύλο. Μετά έπεσε ξύλο μεταξύ των αρσενικών και έμεινε ένας στο τέλος. Τέλος λόγω αμέλειας δικής μου (στις αλλαγές που έγιναν πιο αραιές κλπ) έχασα και τον άλλο, χωρίς κάποιο προφανή λόγο.
Επίσης δεν λέω πως πέθαναν μόνα τους ή έτσι. Δική μου είναι η ευθύνη και το ξέρω. Αλλά λόγω ελάχιστου χρόνου δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω όπως έπρεπε. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΦΩΤΙΣΜΟΣ 120Lt | CHRIS4204 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 30-10-15 09:11 |
Προτάσεις για 120lt Tanganyika | persival | Tanganyika | 12 | 03-09-11 12:20 |
φυτεμένο ενυδρείο 120lt | Misirlis Aquarium | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 04-05-11 22:22 |
Tanganyika 120lt | Nick S3 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 6 | 27-10-09 23:51 |
Koινωνικό 120lt | kill_bill | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 5 | 18-01-08 00:47 |