|
|
||||
|
||||
![]()
Σε γυάλα 10 λίτρων με θερμοστάτη άνω των 50 βατ δεν παίζει να κρατήσεις σταθερή θερμοκρασία.
|
|||
|
|||
![]()
γυρισα σπιτι...θελω να σας πω οτι βλεπω κινηση και στα αυγα...(τα ψαρακια γυριζουν μεσα στον λεκιθικο σακο)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- μετραω καμια 20 ρια ψαρακια να ψιλοκολυμπανε ...ολλα ειναι μια χαρα..ταισα με grindal (ta megala skoyylikia den mporoyn an ata fane alla exei aki poly mikra elpizο na trοne ayta)αρτεμια δεν εχω και δεν εχω ξανακανει καλιεργεια ...αυριο θα παρω και τροφη τησ σερα σκονη ...τι να κανω??τι να τα ταιζω?? τα αλλα αυγα τα περιμενω απο ωρα σε ωρα δυστυχώς δεν εχω βαλει φιλτρακι και βλεπω τα μεγαλα grindal να ειανισ τον πατο τησ γυαλας και να κουνιουνται.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη rozela120 : 04-02-16 στις 14:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι πολυ μικρα για να φανε grindal. Εγω ειχα βαλει για αρχη μπολικη moss και pistia. Eπισης μεχρι να παρω microworms ταιζα μια τροφη πουδρα
http://www.petcumulus.gr/tropical-mikrovit-basic-75-ml
|
|||
|
|||
![]()
δυστυχος white worms δεν βρισκω πουθενα ...θα παρω ths sera mia gia gonno απο αυγο αυριο που την ειχα και παλια θα κανει..σου τρωγανε τη σκονη?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι με τη συγκεκριμμενη τα κρατησα ζωντανα.
|
|||
|
|||
![]()
αρα αμα παρω και τα ταιζω με τροφη σκονη δεν θα χρειαστω κατι αλλο..μεχι να μεγαλωσουν λιγο να τρωνε και γκρινταλ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Hδη εαν εχεις φυτα και φως θα εχεις και infusoria.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξαφνικοί θάνατοι Tateurndina ocellicauda(peacock goby) | sarpijk | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 14-07-15 10:29 |
Peacock goby-γονικη αφοσιωση ! | Raven | Άλλα ψάρια Αυστραλίας - Νέας Γουινέας | 19 | 26-03-10 18:07 |