|
|
|||
|
|||
![]()
Γαβριλο πιστευω οτι θα εισαι πιο ανετος τωρα!
Οι καταναλωσης ποσο μειωθηκαν; Βλεπω κατι κερατακια πανω οποτε εχω ελπιδα να σε ξανα δω σκληρο!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σάκη κράτησα μερικά frag από sps που δεν ήθελα να χάσω !
Οι καταναλώσεις έπεσαν παααααρααααα πολύ απλά οι τιμές δεν σταθεροποιηθηκαν ακόμα. |
|
||||
|
||||
![]()
μηπως λεω ηρθε η ωρα?.............λεω εγω ρε φιλε......για καμια φωτο που όπως εσυ μονο ξερεις και βγαζεις εεεεε γαβριλο ????
|
|
|||
|
|||
![]()
χαχαχα Νίκο δεν έχω καθόλου χρόνο φίλε μόλις βρω χρόνο θα βγάλω καμιά φωτογραφία αύριο θα έχω και νέες προσθήκες!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αχτυπητο το ενυδρειακι σου μπραβο μπραβο και απο μενα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να σε καλά φίλε !
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα στην παρεα!
Εδω και λιγο καιρο ηθελα να παω σε calcium reactor και τελικα αποφασησα να φτιαξω εναν μονος μου παραθετω φωτογραφιες απο εβδομαδα θα τρεχει στο ενυδρειο ελπιζω να αξιζε τον κοπο. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ο ριακτορας χωραει περιπου 7-8 κιλα υλικο και φοραει αντλια syncra silent 1.5 1350 lt/h,μπουκαλα co2 5κιλα με διπλα μανομετρα με ηλεκτρομαγνητικη βαλβιδα και ph controller american marine pinpoint. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
lumens / liter | mikrosaquaristas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 28-02-11 23:41 |
Θαλασσινο Reef 250Λ Reef | ραφαηλ10 | Reef | 20 | 29-05-10 09:22 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |
watt/liter | Γιώργος06 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 30-11-07 00:27 |