|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
20ml(ενα καπακι) στα 200 λιτρα σε καθε αλλαγη νερου μεχρι να δεις αποτελεσμα.υπολογιζω να δεις διαφορα στα πτερυγια σε 3 μερες.
ποσο ειναι το πεχα σου? |
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Θα ξεκινήσω αύριο όπου θα κάνω και την αλλαγή. Τις μετρήσεις μου τις έχω δώσει σε ένα φίλο και θα τις πάρω μέσα στο Σαββατοκύριακο. Υπολογίζω ότι θα είναι πέριπου στο 7,4-7,6 το ph γιατί εκεί περίπου είναι του νερού της βρύσης στην περιοχή και τόσο ήταν όταν το μέτρησα πριν αρκετό καιρό.
|
|
||||
|
||||
![]()
ενταξει.μη ριξεις μπαφερ γιατι μπορει να εχεις σκαμπανεβασματα.αστο ετσι καλυτερα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα έγινε και η αλλαγή νερού, περίπου στο 35-40% και περίπου 3 ώρες μετά πήρα και τις μετρήσεις. Με ανησυχούν τα νιτρικά που είναι πολύ ψηλά. Να κάνω κάτι; Επίσης έριξα και την πρώτη δόση από το Esklarin.
pH 7,8 Αμμωνία (NΗ3) 0 Νιτρικά (NO3) 80 KH 11 pH και KH νομίζω είναι καλά οπότε δε θα βάλω buffer Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panioul : 31-01-16 στις 19:05 Αιτία: Λάθος στους χημικούς τύπους!!! |
|
||||
|
||||
![]()
νιτρικα 80?καλο καθαρισμα στο φιλτρο(εκτος του βιολογικου υλικου) και μεγαλες αλλαγες νερου..πρεπει να πεσουν αμεσα!!σε αυτη τη συγκεντρωση ειναι καταστροφικα..
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν και έγραψα λάθος τους χημικούς τύπος αλλά ναι τα νιτρικά με βάση τη μέτρηση βγαίνουν πάρα πολύ ψηλά. Μου κάνει εντύπωση όμως γιατί την έκανα μετά την αλλαγή (η οποία ήταν μεγαλούτσικη) και γιατί το φίλτρο είναι καθαρό καθώς τα σφουγγάρια τα καθαρίσαμε όταν το ξαναστήσαμε και αλλάξαμε και τον υαλοβάμβακα!!
------------------------- Θα ξανακάνω τη μέτρηση αύριο και θα δω μήπως ήταν λάθος. Αν βγεί πάλι η ίδια θα κάνω μία μέτρηση στο νερό της βρύσης. Κανονικά από τη βρύση η μέτρηση για τα νιτρικά δε θα πρέπει να είναι μηδέν; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panioul : 31-01-16 στις 21:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
κανονικα μηδεν πρεπει να εχει η βρυση.για δες το να σιγουρευτεις και μετα βλεπουμε τι θα γινει.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρειο malawi 200lt haplochromis | kostaskich | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 11 | 19-03-09 16:41 |