|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Επανερχομαι στο θεμα για να επιβεβαιωσω οσα ειπε ο Βασιλης και ο Γιαννης.
Καλη η μπαταρια τυπου στυλο, αλλα ενα μοντακι παιζει σε τελειως αλλο γηπεδο. Συγκεκριμενα με μπαταρια φουλ φορτισμενη SpinnerV2, στα 4.8 βολτ ρυθμισμενη, η τζουρα δεν εχει καμμια σχεση με την τζουρα που παιρνω απο το μοντακι ρυθμισμενο στα 8 βαττ. Και ειναι ακριβως αυτο που ειπε ο Γιαννης Μπαταρια = Αερας Lights Mod = Ασος Αφιλτρο. Οσο ειχα την μπαταρια ολο και κανα τσιγαρο θα αναβα μεσα στην μερα. Τελικα αφου περασα απο καταστημα και ειδα/κρατησα/επεξεργαστηκα τις επιλογες, διαλεξα ενα Kanger Kbox 40W γιατι η οθονη πραγματικα με χαλαει. Καλη η κακη επιλογη για τα λεφτα τις ( 30 ευρω ) δεν ξερω - αλλα ξερω οτι εχω μεινει ευχαριστημενος. Μπαταρια πηρα μια Samsung 25R στα 2500mah γιατι την LG που προτεινε ο Βασιλης, δεν την βρηκα πουθενα διαθεσιμη. Με την χρηση που κανω τωρα η μπαταρια με βγαζει 2 μερες και κατι ψιλα. Τωρα θελω να παρω αλλη μια μπαταρια και διαβαζοντας κατεληξα σε αυτες τις δυο: LG HG2 3000mah και Samsung 30Q 3000mah Εχει χρησιμοποιησει κανεις καποια απο τις δυο? Προτεινει κανεις καποια απο τις δυο για καποιο λογο ? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Βασιλη φορτιστη πηγα να παρω τον nitecore i2 αλλα σε δυο καταστηματα που πηγα δεν τον ειχαν σε στοκ. Κατεληξα με εναν xtar mc1.
Απ οτι διαβασα το 3stage charging που εχει ο nitecore το εχει και αυτος αλλα στην πραξη αν αξιζει η οχι δεν το ξερω. Τι λες? Αλλαγη? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Για εμένα, κράτησέ τον και βλέπεις...
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια πήρα πριν καμια 10αρια μέρες της Eleaf μια μπαταρια , την TC40W, εχω ευχαριστηθεί άτμισμα , την εχω στα 10w και το ντουμανιάζω, και στο γραφειο την εχω στο USB και με κραταει ολη την ημέρα, μιλαμε πολυ καλο ντουμάνι
![]()
|
||||
|
||||
![]()
και γω την ίδια έχω σε 20 άρα και είναι μια χαρά και μου κρατάει όλη μέρα. την έχω στα 8w
|
||||
|
||||
![]()
Κοιταγα και εγω κατι σε eleaf ειτε 20αρι ειτε 40αρι αλλα με χαλασε το γεγονος οτι εχει ενσωματωμενη μπαταρια και το πετας ολο οταν αυτη πεθανει. Πηρα αυτο της Kanger γιατι οταν σε 2 3 χ μηνες χαλασουν οι μπαταριες μου θα δωσω παλι 19 20 ευρω και οχι εκ νεου 40 - 50.
Γιαννη με 0.5 αντισταση και 3.4 - 4 βολτ δεν παιζεις καπου στα 25 30 βαττ? Δεν ξερω πως δουλευει το μηχανακι που εχεις βεβαια. Υγρα ( βασεις γευση ) λεω να παρω ατμος. Εχει κανεις εμπειρια? Γενικα δεν εχω διαβασει καπου καποια κακη κριτικη. Peritzan, γιατι λες οτι οσοι συνεχισουν θα πανε σε επισκευασιμους? Το βλεπω συχνα γραμμενο αλλα δεν μπορω να καταλαβω τον λογο. Κοστος? Αποδοση ? ---- Edit : Βασιλη οκ μια χαρα ειναι ο φορτιστης συγκριτικα με τον nitecore ι2 (τον οποιο βγαζει καλυτερο απο τον ι4). Ευχαριστω για το link |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν τίθεται καν συζήτηση για το αν το ηλεκτρονικό είναι πιο ασφαλές από το συμβατικό.
Εφ'όσον δεν υπάρχει καύση χιλιάδες ουσίες που απελευθερώνονται στην διαδικασία της , στο ηλεκτρονικό δεν υπάρχουν! Το μόνο που πρέπει να περιορίσουμε είναι η νικοτίνη , η οποία είτε με ηλεκτρονικό, είτε με συμβατικό έχει τις ίδιες επιπτώσεις. Αρτηριακή σκλήρυνση μακροπρόθεσμα που συνεπάγεται με εμφράγματα στους άνδρες κυρίως. Το λέω και για εμένα που κάνω 16αρια. Τώρα που θα δείτε μεγάλες εταιρίες καπνοβιομηχανίας να βγάζουν τα δικά τους υγρά μην απορήσετε πως έγινε αυτό. Απέτυχε η όλη προπαγάνδα κατά του ηλεκτρονικού και στην Αμερική πέρασε 1ο στο νέο κοινό. Μία χώρα πολύ κοντά μας η Τουρκιά το απαγορεύει ρητά και την πώληση και την χρήση και ο λόγος είναι ο ναργιλές. Απλά θα τους κλείσει τα μαγαζιά. Είναι ΟΛΑ θέμα συμφερόντων. |
|
|||
|
|||
![]()
Ας γραψω κι εγω 2-3 πραγματακια για το θεμα μετα απο 4 χρονια ενασχολησης.
Προτιμηστε 1 απο τα συγχρονα boxακια που κυκλοφορουν στην αγορα,kanger,cloupor,joyteck,eleaf κλπ (ολα αυτα κινεζικα ειναι,εξω πωλουνται στο 50% τουλαχιστον της τιμης απο οτι εδω) Η λειτουργια σε watt η volt εχει να κανει με την αντισταση (Ωμ) Βρειτε την ποσοτητα της νικοτινης που σας καλυπτει,το ειδος της βασης (αναλογια PG-VG) και αρχιστε να ψαχνεστε για DIY υγρα,αργα η γρηγορα εκει θα πατε λογω κοστους ![]() Για ατμο αρχιστε με ανταλλακτικες αντιστασεις και βλεπουμε (οσοι συνεχισουν θα πανε σε επισκευασιμους ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
-Τάκη και εγώ έχω παραγγείλει αυτή την μπαταρία με τον ατμοποιητή τους gs air απο fastech που είναι και super τιμη και γενικα έχω μείνει πολυ ικανοποιημένος απο αυτους. Και εσυ αυτον τον ατμοποιητή έχεις? Αντιστάσεις? 1,5? 1,2?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κρατησα το παλιο κονο http://www.mpixlimpidi.net/index.php...product_id=491 και βάζω αυτους τους ατμοποιητές http://www.mpixlimpidi.net/index.php...product_id=679
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συζήτηση για τα log | \/ag | Greek Aquarist's Boards | 23 | 25-09-12 19:14 |
Συζήτηση για τις συνθήκες διαβίωσης μονομάχων | Nick74 | Bettas | 27 | 26-05-12 18:07 |
Θέμα για συζήτηση | Ioanna.bar | Γλυκό νερό - Γενικά | 41 | 20-11-11 15:53 |
Συζήτηση για βακτήρια και στρώσιμο | george | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 18 | 30-10-10 17:14 |