|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστώ και τους δυο για το ενδιαφέρον. Καλά, Αρτεμισια, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω τέτοιο πράγμα με τη λαβίδα... Καταρχάς μιλάμε για ψαράκι 5cm, οπότε και να ήξερα να το κάνω, μάλλον ο χειρισμός θα ήταν πολύ δύσκολος.
Γενικά έχω μπλεχτεί πολύ με όλα αυτά τα διαφορετικά φάρμακα και δεν έχω ιδέα τι είναι καλύτερο να πάρω. Το αλάτι το έχω σχεδόν ρίξει, οπότε έτσι κι αλλιώς δεν θα μπορούσα να το αφαιρέσω άμεσα, άρα μιλάμε για κάτι επιπρόσθετο σ' αυτό. Κάθε συμβουλή ειναι πολύτιμη! |
|
||||
|
||||
![]()
Eυχομαι ότι καλύτερο πραγματικά , ξέρω ότι είναι δύσκολο και για σένα και για το ψάρι .
Όσο για το μέγεθος , εμένα πόναγε η μέση μου κάθε φορά που έπρεπε να επέμβω στα Κόι μου . Μισό μέτρο και περίπου 2 κιλά να το κρατάς κάτω χωρίς αναισθησία είναι πολύ δύσκολο ..... στα χρυσόψαρα μου απλά έρχονται στο χέρι μου . Εύχομαι τα παιδιά εδω να σε βοηθήσουν ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ψάξε για τα μπανια με υπερμαγγανικο καλιο, δεν χρειάζεται να βγαλεις το αλατι, μπανια θα κανεις το ψαρι εξω απο το ενυδρείο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Βίντεο δικό μου (άχ τι πέρασα ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χρυσόψαρο με άσπρα στίγματα στα πτερύγια | George.GL | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 10 | 17-09-18 13:01 |
μικρά άσπρα σκουληκάκια | nitroqqq | Αναγνωρίσεις ειδών | 4 | 28-03-13 01:55 |
Μικρό μου χρυσοψαράκι... | in the pond | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 3 | 15-06-09 19:00 |
Gripensis με άσπρα στίγματα και πρισμένο μάτι | Alex_Salonica | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 14-12-08 00:40 |
Μικρά άσπρα στίγματα σε Blue (Regal) Tang | Stathis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 14 | 14-04-04 04:15 |