|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν ξέρω ούτε εγω στάνταρ .... αν ξέρει κάποιος ας μας πει .
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και εμενα τα ιδια μου ειπανε σκεψου οταν εφτιαχνα το ενυδρειο που το εχω διπλα σε καλοριφερ,απλα εχω απομονωσει το καλοριφερ και ολα καλα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αληθεια δεν ξερω,βεβαια μπορω να μαθω σημερα..
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες Χάρη & καλή επιτυχία στο εγχείρημα
![]() *αυτό με το καλοριφέρ έχει να κάνει με την επίδραση στη θερμοκρασία του ενυδρείου. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 21-12-15 στις 12:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
δηλ κ.κλεοβουλε αν εγω ανοιξω το καλοριφερ διπλα στο ενυδρειο θα ανεβαζω θερμοκρασια στο νερο και δεν θα εχω θεμα με την σιλικονη σωστα?
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω δεν ξερω, αλλα μια λογικη εξηγηση ειναι οτι η θερμοκρασια που βγαζει το καλοριφερ θα μπορουσε να επηρεασει τον θερμοστατη του ενυδρειου και αυτος να μην ανοιγει σωστα.Οι περισσοτεροι ομως που εχουν χρυσοψαραδικα δεν χρησιμοποιουν θερμοστατη οποτε δεν νομιζω οτι υπαρχει προβλημα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς σας βρήκα!
Θερμοστάτη δεν εχω ακόμα αν και θα βάλω οταν αξιωθώ να πάρω και τον γνωστό κινεζικό controller. Χτες βέβαια μου ήρθε η ιδέα να φτιάξω controller DIY ![]() Σχετικά με τη γυναίκα θα ακολουθηθεί πλαγιομετωπικο σχέδιο δράσης Αρχικά θα φτιαχτεί DIY βάση με τη δικαιολογία να μην ειναι το ενυδρείο στο τραπέζι και φουσκώσει το ξύλο... ![]() Οπότε μετα η θέση θα υπάρχει και θα ειναι κρίμα να μη μπει αυτο το όμορφο ενυδρείο σε τιμή ευκαιρίας που βρήκα ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χρυσοψαράδικο | ChocolatePuma | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 147 | 03-07-16 14:49 |
Νέο χρυσοψαράδικο | giotiss | Χρυσόψαρα | 13 | 07-08-13 13:06 |
Είμαι νέος, ξεκινάω σήμερα... ελπίζω σωστά | Paminos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 28-04-09 23:03 |
Προσωρινό CO2 | xontros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 14-01-08 19:55 |