|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωφ ωφ.. μολις πιασει λιγο και το καρλο θα γινει σουπερ. Παραπολυ ωραιο Αρτου. Και το κλαδι εκατσε παρα πολυ ωραια.
Φτου φτου |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ Μιχαλούκο
![]() ![]() ![]() έβγαλα και μία πέτρα απο πίσω δεν μου κατσε καλά , ακόμα το κοιτάω ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 03-03-16 στις 15:31 |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Φωτό δεν βάζω επειδή έχει μια θολούρα το ενυδρείο λίγο η ρίζα , λίγο τα βακτηρίδια ..... έβαλα ενυδρειακό βαμβάκι και περιμένω να ξεθολώσει ![]() Επίσης έχω και νέα σαλιγκάρια ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το σαλιγκαρι που βλέπω ειναι Helena, αν θες να έχεις και άλλα σαλιγκαρια βγάλτο, αλλιως θα γίνουν μεζές, ειναι σαλιγκαρι δολοφονος. Ρώτα μήπως το θέλει κάποιος άλλος γιατι αρκετοι τα ψάχνουν. Εχω πιάσει στα πράσα τετοιο σαλιγκαρι να τρώει γαρίδα ζωντανή
Η Ludwigia σήκωσε τα φυλλα της γιατι την ειδε το φως ------------------------- Το ramshorn που ειναι δίπλα του, λίγα ειναι τα λεπτά του, αν δεν το έχει φάει ήδη
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 18-12-15 στις 14:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ Τάκη
![]() ![]() ![]() ![]() Ουφ ενταξει είναι το ramshorn , να βρώ και τα άλλα , πολλαπλασιάζονται γρήγορα τα Helena ??
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 03-03-16 στις 15:31 |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν πολλαπλασιαζονται γρηγορα οπως αλλα ειδη, αλλα αν γεννησουν ακομη κι αν τα βγαλεις ολα, κατα διαστηματα μωρα συνεχως θα ξεφυτρωνουν απ το υποστρωμα τα οποια επιτιθενται σε πολυ μεγαλυτερα σαλιγκαρια.Το εχω παθει γ ιαυτο στο λεω..Ο Τακης μιλαει για γαριδα φαντασου...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν τα έβαλα εγω , αγόρασα κάποια φυτά και μάλλον ήταν μέσα και δεν τα είδα φτου
![]() Ευχαριστώ .
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 03-03-16 στις 15:32 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|