|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ποια κόρυ έχεις αν επιτρέπεται και τι ζημιές σου κάνουν; Ρωτάω επειδή έχω τα aeneus (bronze) και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα φυτά.
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου πολύ ομορφο το ενυδρείο σου
Μπράβο
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστώ τα μπροστινά φυτά θέλουν λίγο χρόνο.
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tkalamat : 12-12-15 στις 23:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Έβαλα και μερικές γαρίδες. Neocaridina Heteropoda (Red Cherry)Caridina Japonica
|
|
||||
|
||||
![]()
πολύ όμορφο, να το χαίρεσαι.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ να σαι καλά.
------------------------- Ευχαριστώ προσπαθώ να είναι όσο το δυνατόν πιο άνετα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tkalamat : 30-12-15 στις 09:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Μερικές φωτο
|
|
|||
|
|||
![]()
Έχω αλπινο και πεπερ και σκάβουν συνέχεια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σόρυ που ρωτάω απλά περιέργεια γιατί πρωτάρης κι εγώ σε κόρυ, σκάβουν τόσο ώστε ξηλώνουν τα φυτά; Εγώ πιστεύω ότι με το σκάψιμο μου λιγόστεψαν εντελώς τις αναερόβιες περιοχές, αλλά φυτά δεν έχω δει ούτε ένα ξηλωμένο, τουλάχιστον με τα συγκεκριμένα κόρυ.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ακόμα μια παρουσίαση ενυδρίου με Betta | Gemomar | Παρουσιάσεις ενυδρείων με Bettas | 3 | 12-12-14 23:49 |
Παρουσίαση ενυδρίου | tkalamat | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 08-06-14 19:53 |
παρουσίαση ενυδρίου | crazyio | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 16 | 06-09-06 10:44 |