|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφα
![]() Εχω διαβασει πολλες τετοιες αναφορες και με ανησυχει αυτο γενικα... ![]() ας ελπισουμε να μην εχουμε τετοια αυτη τη φορα !!! την αρτεμια την τσακιζουν οτιδηποτε τυποποιημενο βγαινει με ταχυτητα του φωτος απο το στομα XD αλλα βγαινουν ολα το μυριζουν αλλα τιποτα!! διαβαζα ενα ωραιο αρθρο οτι ειναι σαν τα nemo του γλυκου νερου σαν συμπεριφορες!! επισης διαβαζα οτι κανουν μαρς σε σαλιγκαρια.. δεν εχω δει κατι τετοιο αλλα τα γλυκοκοιτανε XD να και ενα μικρο βιντεακι απο τα δικα μου :P κουναει λιγο https://www.youtube.com/watch?v=j-WTpLMrkyY Οποιος θελει και Hd κλεο εισαι ωραιος εγω δε ξερω γιατι δε μπορω.... αλλες φορες πιανει αλλες οχι.
- Μανα ειμαι ερωτευμενος. - Πως το λενε το κοριτσι; - DSC226454364.jpg Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 27-11-15 στις 19:16 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξαφνικοί θάνατοι Tateurndina ocellicauda(peacock goby) | sarpijk | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 14-07-15 10:29 |
Peacock goby-γονικη αφοσιωση ! | Raven | ¶λλα ψάρια Αυστραλίας - Νέας Γουινέας | 19 | 26-03-10 18:07 |