|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μετρήσεις έχεις κάνει ; Πόσο φτάνουν τα νιτρικά σου ; Αλλαγές κάθε 15-20 ημέρες δεν θα τις έλεγα και καλές, θα σου πρότεινα πιο τακτικά και ας ήταν μικρότερες, αλλά σε αυτό παίζουν ρόλο τα πλήθος των ψαριών, το μέγεθος και το τάισμα. Βιταμίνες τι εννοείς ; Δεν χρειάζεται βιταμίνες αν δεν υπάρχει πρόβλημα, η υπερβιταμίνωση μπορεί να προκαλέσει τα ίδια και χειρότερα προβλήματα με την αβιταμίνωση. Στα δικά μου δεν έχω δώσει ποτέ επιπλέον βιταμίνες
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εξτρα κυκλοφορια | paraskevas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 19 | 24-04-15 09:34 |
Κυκλοφορια νερου. | brands | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 22-07-11 16:03 |
Κυκλοφορια νερού | fotis80 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 10-12-10 02:24 |
κυκλοφορια νερου και αλγες???? | akis7 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 24-06-10 22:07 |
ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ | kokos125 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 04-01-10 13:08 |