|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια γιατι ταλαιπωρηστε
![]() νιτρικο καλιο,θειικο καλιο ,power 4 εχει σωκρατους 26 ολα μαζι συνολο 9 ευρω, και για φωσφορικα fleet enema στο φαρμακειο 3 ευρώ συνολο 12 ευρω ,λιπανση για 2-3χρονια ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μη τρελαθω και το διαλυσω θα ερθουν και τα coby και φοβαμαι το ph Ειδη αλλαξαν καποιες πετρες με σωληνες ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λογικα ειναι ανοιχτα και Σάββατο παρε τηλ να σου πει ακριβώς.
|
|||
|
|||
![]()
fleet enema μπορει να μπει και στο διαλυμα για ΕΙ ?
νομιζα οτι ειναι μονο για να τα κανεις ενα ενα. |
|
|||
|
|||
![]()
Fleet enema πήρα από φαρμακείο 2 ευρώ έχει, αλλά η συσκευασία γράφει enema cooper, έχει αλλάξει απέξω μου είπε ο φαρμακοποιός. Το power 4 δεν μπορώ να βρω...Αν το βρω αναφέρεται κάπου πως φτιάχνουμε το λίπασμα?
Με αυτά τα δύο θα είμαι οκ? |
|
||||
|
||||
![]()
Να ξεθάψω και εγώ ένα θέμα
![]() Μου έφερε σήμερα ένας φίλος , 1 κουτί power4 και 1 κιλό Νιτρικό κάλιο Θειικό κάλιο δεν έχει και είπε πως θα φέρει, άσε που ρώταγε παράξενα τι τα θέλουμε ![]() Του πρότεινε και φώσφορο, και είπε πως είναι καθαρός φώσφορος, επειδή του είχα πει να μη πάρει τίποτα άλλο δεν το πήρε, αν είναι ΚΗ2PO4 να του πω να το πάρει ; Θέλω να φτιάξω λιπάσματα με τις ίδιες αναλογίες που έχουν τα Seachem, Ξέρει κάποιος τις αναλογίες που πρέπει να βάλω ; Αν δεν βρω ΚΗ2PO4 , με cooper enema ξέρετε πως θα φτιάξω κάτι παρόμοιο με τις Seacehm ; ή αν βρω KH2PO4 Δεν θέλω να κάνω ΕΙ, έως τώρα βάζω λίγα λιπάσματα Seachem και είμαι ευχαριστημένος, δεν θέλω να κάνω κάτι εξεζητημένο, απλά πράγματα ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή κ εγώ ενδιαφέρομαι το fleet enema είναι το ίδιο με το enema cooper ; Φωσφορικα προσθετεις με αυτό σωστά; με τι δόση να ξεκινήσω ; Power4 Δεν μπορώ να βρώ, το greenzit είναι εξίσου καλό;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λιπάσματα και CO2 | ZEIN | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 08-03-13 23:41 |
ΕΙ λιπάσματα βοήθεια | dizio | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 25-11-11 13:48 |
Λιπάσματα | poliko_selas | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 14-07-08 13:48 |
Λιπάσματα..... | Carebean pirate | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 03-09-06 08:45 |
Λιπάσματα | leonm | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 07-07-06 00:23 |