|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αμα καθαρισες και φιλτρα που ρωταει ο αργυρης και μενα μου φαινεται φυσιολογικο.
Πιο πολυ να ψαξεις γιατι ανεβηκαν τοσο... Μηπως ταιζεις πολυ η αμελησες καποια αλλαγη σου? Μπορει να ειχε μεινει και τιποτα στο βυθο ( αν μαζευεις με σκουπα)
|
||||
|
||||
![]()
Βρε παιδιά δεν μπορουν να μειωθούν απο το καθάρισμα χωρίς αλλαγές νερού.
Κοσμά έκανες άλλη αλλαγή εκτός απο αυτή που είπες 50% ;
|
||||
|
||||
![]()
Ναι συμφωνω με μια απλη αλλαγη νερου ισως να μην γινεται...
Αμα πηρε με σκουπα βυθου καποιο ψοφιο σαλγκαρι καμια τροφη... Η αν καθαρισε φιλτρα γινεται. Αλλα και τα χρωματα των τεστ δε τα διαβαζουμε παντα τελεια. Ειναι νεο ενυδρειο καθε μερα που περναει αυξανεται και η βιολογια του που παιζει ρολο εκανε μετρησεις μετα απο 3 μερες Τα φυτα ισχυει τα συγκεκριμενα παιζουν μικρο ρολο.
|
|||
|
|||
![]()
Αν το φιλτρο ειχε μπιχλα (ας τρεχει μονο ενα μηνα,σε ενα μηνα ξερω ανθρωπους που ταιζουν ποσοτητα για κροκοδειλο) ειναι λογικο να ανεβαιναν υπερβολικα γρηγορα τα νιτρικα.Αν λοιπον το αφαιρεσουμε και προσθεσουμε καινουριο η ημερησια παραγωγη νιτρικων θα μειωθει σε σχεση με την καταναλωση τους απο αλγες και φυτα οποτε θα μειωθουν.Το εχω παρατηρησει αρκετες φορες στο δικο μου φιλτρο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάμε πάλι γιατι μπερδευτήκαμε
Κυριακή μετράς και έχεις νιτρικά 50ppm Κυριακή κάνεις αλλαγή 50% (θεωρητικά τα νιτρικά θα πρέπει να κατέβουν στο 25ppm) Τετάρτη μετράς πάλι και έχεις νιτρικά <10 Από Κυριακή μέχρι Τετάρτη πριν μετρήσεις έκανες άλλες αλλαγές ;
|
||||
|
||||
![]()
Κυριακη εκανα αλλαγη και μετα μεχρι Τεταρτη τιποτα.Το φιλτρο εχω να το ανοιξω 15 μερες.Τα ταισματα μου ειναι τρεις φορες την ημερα ισα ισα να μπορουν να καταναλοθουν σε 2 λεπτα.Το NO2 δεν ειναι περιεργο απο 5 να μηδενιστει?
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλά το καταλαβα τότε, δηλαδή τα νιτρικά απο 25ppm θεωρητικά κατέβηκαν κάτω απο 10, δεν γίνεται ετσι απλα αυτό, και ειδικα δεν γίνεται μετά απο καθαρισμό, στη καλύτερη θα υπήρχε αργή αύξηση, όχι μείωση, εκτος αν δεν μέτρησες καλά.
Δεν ρίχνεις μια ματιά στο φίλτρο , μήπως απο το βυθό έπιασε κάτι και του έκοψε τη ροή ; Εχει συμβεί μία φορα σε μενα , αλλά ειχα να καθαρίσω το φίλτρο μήνες, τα νιτρικά είχαν μηδενίσει στη κυριολεξία, και η αλήθεια είναι πως τρόμαξα. Καθάρισα το φίλτρο (είχε υπερβολική μπίχλα) και τα νιτρικά επανήλθαν
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καλό τεστ νερού | Παναγιώτης Κ | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 26-11-11 12:05 |
Τεστ γλυκού νερού | jean86 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 11-09-11 11:11 |
ερώτηση για τεστ νερού | giotiss | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 04-02-11 15:48 |
Αποτελέσματα ΤΕΣΤ Νερού | Aquablue | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 04-10-10 18:52 |