|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
αν το φίλτρο το βάλω σε πιο μεγάλο, πχ σε 25 άρι, δηλαδή 30 άρι που δεν θα έχει γεμίσει μέχρι πάνω, πάλι θα κάνει τον ίδιο μικρό θόρυβο? Δηλαδή τώρα συντονίζεται το τζάμι, οταν το ακουμπάς με το χέρι νοιώθεις ένα πολύ μικρό τρέμουλο. Φαντάζομαι δεν θα είναι κάτι τρομερό, το ψαράκι όμως ίσως να στρεσάρεται
![]() Ηδη έχω κάνει τις κινήσεις μου για να βρω 30 λτ, όμως το τρέμουλο των τζαμιών με τον ανεπαίσθητο σας λέω θόρυβο θα σταματήσει? Μην, μάλλον δεν καταλάβατε, το έχω μέσα το ψαράκι, δεν είχα ούτε τον χώρο, ούτε τα οικονομικά όταν μου τον φέραν για κάτι μεγαλύτερο. Ηδη του έχω φτιάξει συνθήκες, καθώς μπήκε η eheim 45 που δεν δημιουργεί μεγάλη κινητικότητα νερού και φυτά και η θερμοκρασία φτιάχτηκε. Απλώς ωσπου να πάρω 30λτ με απασχολεί, θα μειωθεί το τρέμουλο με τον θόρυβο με τα 30? |
|
||||
|
||||
![]()
το τρεμουλο δεν νομιζω να μειωθει.ισως οσο μπουκωνει το φιλτρο και πεφτει η ροη του να μειωθει λιγο.
ποιο φιλτρο εχεις ακριβως? γιατι δεν εχω καταλαβει. εχει ρυθμιστη ροης? κοιταξε. τις οικονομικες δυνατοτητες καθενος δεν μπορει να τις ξερει κανενας. αλλα το οτι δεν εχει καποιος οικονομικη δυνατοτητα να αγορασει ενα ενυδρειο,δε σημαινει οτι δεν μπορει να βαλει μια αγγελια και να ζητησει ειτε να του χαρισουν, ειτε να το αγορασει σε χαμηλη τιμη. εδω μεσα δοξα το θεο υπαρχει πολυς κοσμος που μπορει και θελει να βοηθαει.αν δε μπορεις να παρεις ενα ενυδρειο της προκοπης,βαλε τουλαχιστον μια αγγελια μηπως μπορει καποιος να σου δωσει ενα ενυδρειο. εστω και δανεικο στη χειροτερη περιπτωση. σιγουρα θα βρεθει. τυχαινει αυτη τη στιγμη να μην εχω εγω γυαλα να καθεται,αλλα αν ειχα θα στην εδινα.οποτε δοκιμασε να βαλεις μια αγγελια, δεν εχεις να χασεις τιποτα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστώ. Τα λέμε, Γειά
|
|
||||
|
||||
![]()
?????
τα παιδιά στα λένε για το καλό του ψαριού και την ευκολία την δικιά σου. προσπαθούν να σου γλυτώσουν χρήματα χρόνο και κόπο για το δικό σου πρόβλημα και του ψαριού επισεις. αν το δεις και από την άλλη πλευρά θα ήθελες να σε είχαν σε ένα κουτί κλεισμένο με τις ακαθαρσίες σου μαζί και να σου εβγαζαν τις μισές ακαθαρσίες κάθε μέρα? πάντα θα μύριζε ασχημα και δεν θα μπορούσες να ανάσανεις. Η να σε είχαν σε ένα σπίτι όσο πιο μεγάλο τόσο πιο καλά για σένα και να πήγαινες στην τουαλέτα για την ανάγκη σου?? φαντάσου ακριβώς το ίδιο για το ψάρι. όπως θες εσύ καθαρό αέρα τόσο και αυτό θέλει καθαρό νεράκι. ΥΓ όλοι μια μεγάλη παρέα είμαστε που προσπαθούμε να βοηθήσουμε και να βοηθηθούμε για το αγαπημένο μας χόμπι. φιλικά Αλέξης |
|
|||
|
|||
![]()
παιδιά, χωρίς παρεξήγηση. Ημουν λίγο πιεσμένος με την δουλειά. Συγνώμη για την κατάσταση που έχω το ψάρακι μου, δεν έχω όμως μεγάλο ενυδρείο, θα έχω αρκετά μεγάλο όμως. Ως τότε δεν ζει με τις ακαθαρσίες του, του κάνω 50% αλλαγή κάθε βδομάδα και του έχω βάλει το καλύτερο φίλτρο που υπάρχει το οποίο το έχω ενισχύσει.
Ενδιαφέρομαι για diy το οποίο με ανησυχεί το καπάκι, γιατί πως θα βρω τόσο ωραίο, όπως ξύλο αργότερα. Θέλω κάτι μεγαλύτερο για τα comet και τον μονομάχο. Αργότερα λίγο. Ευχαριστώ για την βοήθεια και τις συμβουλές. Πέτυχα να σταθεροποιήσω την θερμοκρασία και θα είχα πάρει 30 αν μου άρεσε κάτι. Του μπαγάσα 80 θα του πάρω και τρεις θυληκές, καθώς άκουσα ότι θέλει παρέα, έστω 50 με τρεις. Μα τρεις ο μπαγάσας! (???) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Pangasius - ένας καρχαρίας στο ενυδρείο σας & άλλα ψάρια ακατάλληλα για ενυδρείο | delta66 | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 13-05-18 20:20 |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |
Γκάπυ σε 15λτ??? | candus | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 30-09-07 22:37 |