|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
αυτα ειναι!μπραβο βρε μιχαλη που το παλεψες!
![]() αλλος θα τα ειχε παρατησει και μπορει και να ειχε πεταχτει το ψαρι ![]() ειναι απιστευτο το ποση αντοχη εχουν και απο ποσα μπορουν να συνελθουν,και κυριως ποσες μ...κιες μας "ανεχονται"(οχι οτι μπορουν να κανουν και αλλιως,αλλα παρολαυτα επιζουν...) πραγματικα απιστευτο ![]() ------------------------- Παράθεση:
ειναι κατι που οποιος δεν παρατηρει τα ψαρια του δεν μπορει να το δει. χαιρομαι γιατι δεν ειμαι ο μονος που εχω παρατηρησει τετοιο πραγμα. αν το εχεις δηλαδη το ενυδρειο και απλα ταιζεις και το κοιτας ποτε ποτε,αυτα δεν τα βλεπεις. παρομοια φαση ειδα και εγω με μονομαχους στο προηγουμενο ενυδρειο μου. πραγματικα ειδα ενδιαφερον και εμπαθεια (με την εννοια της ενσυναισθησης, οχι του μισους) απο δυο ψαρια ενα θηλυκο και ενα αρσενικο, προς ψαρι που ειχε προβλημα. τα εβλεπες πως το πλησιαζανε,πως δεν το ενοχλουσανε με κυνηγητα κλπ,και μαλιστα αρκετες φορες,η εντυπωση που μου δινανε ηταν πως το βοηθουσαν κιολας σπρωχνοντας το καποιες φορες προς την επιφανεια. ειναι τοσα πραγματα που δεν ξερουμε και ακομα και οι "επιστημονες" δεν μπορουν να φανταστουν πως μπορει να συμβαινουν. καθε μερα σχεδον διαβαζουμε πραγματα που αναιρουν οτι νομιζαμε πως ξεραμε. βλεπε το μυθο για τη "μνημη των χρυσοψαρων" (και των ψαριων γενικοτερα),κλπ. παντως πολλα μπραβο που δεν το εβαλες κατω και προσπαθησες τοσο. ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 07-11-15 στις 00:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τρυπημένο πτερύγιο | lagkou | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 15 | 31-01-15 00:22 |
Λείπει πτερύγιο | vaggstef | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 21-10-14 17:27 |
Σχισμένο ουριαίο πτερύγιο. | agapanthos | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 1 | 14-11-10 18:47 |
"Φαγωμένο" κέλυφος σε apple snail | aquaman | Σαλιγκάρια | 5 | 29-08-09 08:42 |
Σαν κύστη στο πλαϊνό πτερύγιο | firemakis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 29-10-06 10:04 |