|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Διαστασεις ειναι 85χ25χ35υψος
Αυτο με το διχτακι πως γινεται??? Τι δυχτακι χρισιμοποιεις? και γω περιμενω δεν βιαζομαι γιατι δεν την ξαναπαταω οπως με το αλλο ενυδρειο. Αν γινει ετσι οπως το φανταζομαι θα γινει πολυ ωραιο αλλα απο την σκεψη μεχρι την πραξη υπαρχει μια διαφορα χαχαχαχα Περιμενω απαντηση αυτην με το δυχτακι να μου πειτε. |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο με το διχτακι το ειχε ποσταρει η ο στεφανος (sarpijk) η ο γιωργος(Lifefx) νομιζω σε καποιο θεμα,αλλα δεν μπορω να θυμηθω που.αν το βρω και δεν με προλαβει κανεις αλλος θα το ποσταρω εδω.
βασικα βαζεις σε διχτυ με πολυ μικρο ματι το χαλικι,η οτι αλλο βαλεις στο βυθο τεσπα. και το σκεπαζεις ελαφρα με το υπολοιπο χαλικι. αυτο για να κραταει το σχημα του. βασικα με τους μονομαχους δεν ξερω ποσο απαραιτητο ειναι.δεν σκαβουν τα ψαρια,οποτε αποκει δεν θα'χεις προβλημα. τωρα αν πεφτει με τον καιρο δεν ξερω.μεχρι στιγμης δεν εχω δει διαφορα στο δικο μου αλλα δεν τρεχει και πολυ καιρο. ισως με τα σαλιγκαρια να υπαρχει θεμα ομως... τεσπα,αν το βρω θα το ποσταρω να το δεις πως ειναι. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχει σχεση με το σκάψιμο αν δεν βαλεις τσουβαλακια με άμμο αργα η γρηγορα θα γινει ισωμα ισως εχει σχεση η κυκλοφορία του νερού η ριζες των φυτών δεν ξερω,ολα μου τα ενυδρεία εδινα υψος πισω αμφιθεατρικά και μετα αο κανα χρονο ειναι ολα ίσια.Εχει πολλά βιντεακια στο youtube.
|
||||
|
||||
![]()
χμμμ...
να σου πω την αληθεια δεν το ειχα σκεφτει για τις ριζες των φυτων. για τη ροη δεν νομιζω πως θα ητανε θεμα σε μονομαχοενυδρειο (αφου ειναι σχεδον μηδενικη) αλλα θα ειχε ενδιαφερον να δουμε τι θα γινοταν ![]() στο δικο μου πχ τα φυτα μπηκανε μαζι με τη ριζα τους και το χωμα τους και τα σκεπασα.βλεπω οτι πετανε ριζουλες και πανω απτο χαλικι πλεον,αλλα οπτικα μου αρεσει πολυ αυτο. πρακτικα δεν ξερω τι θα γινει και αν στο τελος κατεβει ολο το χαλικι και ξεθαφτει το φυτο,αλλα θα περιμενω να το δω. παντως μεχρι στιγμης ολα ειναι καλα,οπως οταν το εστησα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Απλα αυτοι στηνουν ξεστηνουν στο εξαμηνο. Αλλος ενας λογος που μπορει να ισιωνουν οι βυθοι μου ισως ειναι απο τις μεταφυτευσεις.
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ για το λινκ
θα το κάνω δεν το ρισκάρω να ξεστινο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παίδες δεν μπορώ να βρω πουθενά lucky bamboo η δράκενα η όπως αλλιώς το λένε.
που μπορώ να βρω? τα ικεα θα φέρουν από την καινούρια χρόνια αλλά δεν μπορώ να περιμένω τόσο καιρό. Όποιος ξέρει από θεσσαλονικη ας μου πει η στην χειρότερη από Αθήνα όπου νάνε αρκεί ναβρω. το ικεα το πρακτικέρ και το leroy δεν έχουν το εψαξα και κάτι άλλο που μπορώ να χαρίσω το χρυσόψαρο μου είναι Κόμον 5 εκατοστά. κάποιο μαγαζί να το πάω ξέρετε? |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ παίδες να είστε καλά
θα δω βίντεακι και θα πάω να πάρω δυχτακι αυριο αλλά βλέπω να ξεκινάω την Δευτέρα γιατί αλλάζω το τζάκι με ενεργειακό και μου έχει φύγε ο τάκος. θα σας πόσταρω τα φυτά μου μέχρι την Κυριακή να τα δείτε. αν κάποιος έχει κανένα λινκ ελληνικό για δράκενα θα ήταν ευπρόσδεκτο. |
|
||||
|
||||
![]()
εδω ειναι το θεμα με το διχτακι στο υποστρωμα.
εχει και φωτογραφιες θα το δεις. http://www.ukaps.org/forum/threads/t...o-guide.18943/ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομαχοενυδρειο | nikos93 | Bettas | 14 | 17-04-13 14:11 |
diy μονομαχοενυδρειο.... | sunsity | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 10-02-13 18:58 |
νεο μονομαχοενυδρειο | asrael | Bettas | 9 | 03-04-10 13:14 |
Μονομαχοενυδρειο | giannikas | Bettas | 3 | 22-10-09 17:20 |
μονομαχοενυδρειο! | filimonas2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 05-08-09 22:47 |