|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αποψινες.
στα πτερυγια φαινεται ποσο εχει ταλαιπωρηθει το ψαρι σε μεταφορες,ενυδρειο στο καταστημα κλπ. παρολαυτα,εχει ακομα ορεξη ![]() τωρα προτεραιοτητα εχει να διορθωθουν αυτα... |
|
||||
|
||||
![]()
και δυο ακομα.
εχω παραγγειλει ηδη το betta spa,αλλα θα αργησει λιγο υπολογιζω. οποτε θα κανουμε οτι κανουμε με φυλλα και μελαφιξ προς το παρον. |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευγε
Εκει στο 0.37 τι γινεται? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ναι ηταν λιγο σκοτεινο ρε γμτ.
τι λιγο δηλαδη,θεατρο σκιων ειναι. αυτος ηταν εκει κατω απτο φυλλο του στο νουφαρο και αυτη πηγε κοντα να κουνηθει. και μολις την ειδε την πηρε και τη σηκωσε ![]() δυστυχως δε φαινεται καλα στο βιντεο το flaring που της εκανε. λοιπον αυτο που εχω παρατηρησει αυτες τις δυο μερες,ειναι πως το φαρδος που εχει η γυαλα,κανει ολη τη διαφορα. φαινεται πως κινουνται διαφορετικα τα ψαρια τωρα που υπαρχει μια σχετικη ανεση χωρου. σε σχεση δηλαδη με το προηγουμενο ενυδρειο που ειχα. η τουλαχιστον τωρα μπορω και το αντιλαμβανομαι εγω γιατι κοιταω συνεχεια απο πανω. παντως τη θηλυκια ειδικα την βοηθαει πολυ αυτο. επισης βοηθαει ο βυθος που δεν ειναι επιπεδος αλλα εχει ανεβοκατεβασματα.στη μεση πχ που ειναι το ρυζι και αριστερα που ειναι το νουφαρο ειναι μεγαλυτερο το υψος. και αυτα τα ανεβοκατεβασματα "σπανε" το οπτικο πεδιο του αρσενικου και γλυτωνει πιο ευκολα το θηλυκο στο κυνηγι. στο βιντεακι δεν το γλυτωσε βεβαια( ![]() ειναι αληθεια αυτο που λενε πως χρειαζονται περισσοτερο την απλα αποτι το υψος. το προηγουμενο ενυδρειο μου και αυτο,εχουν το ιδιο μηκος.το αλλο ηταν πιο στενο και με περισσοτερο υψος νερου(αναγκαστικα για τα λιτρα)και αυτο εχει χαμηλοτερη σταθμη,αλλα ειναι πιο φαρδυ. τα ψαρια κινουνται πολυ πιο ανετα σε αυτο,και μου φαινεται και πιο "ξεκουραστα" καπως. καθε φορα μαθαινω κατι καινουριο μαυτα τα ψαρια. επρεπε ομως να τα βαλω σε 20λιτρο. μετα σου λεει ειμαστε "αυστηροι" εδω... ![]() αμα τα βλεπεις τα ψαρια ετσι οπως τα βλεπω τωρα εδω πως να μην εισαι? ειναι δυνατον? αλλη φορα οποιος ανοιξει θεμα να ρωτησει γνωμη για λιτρα σε μονομαχο θα του λεω 100λιτρο. αντε γιατι συγχηστηκα τωρα που το σκεφτηκα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μ αυτό το τελευταιο βιντεο με μπριζωσες για μονομαχαδικο.Αυτη η ηρεμια στο νερο, ο ανισόπεδος βυθος, τα φυτα ζημια μου εκανες βραδιατικα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
χαιρομαι πολυ.αντε ξεκινα
![]() να δουμε κανα ενυδρειο ![]() καπως ετσι ειχε ξεκινησει κ ο γιωργος στη θεσσαλονικη(Lifefx) και μου επεσε το σαγονι με το ενυδρειο που εκανε ![]() μην πω για τον αλλον το γιωργο εδω(noname) με το παλουνταριο που ειχε κανει ![]() εχουν στηθει κατι μονομαχοενυδρεια εδω μεσα απιστευτα.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το νεο μας DIY μονομαχοενυδρειο | leandros69 | Παρουσιάσεις ενυδρείων με Bettas | 99 | 04-09-14 18:24 |
μονομαχοενυδρειο | nikos93 | Bettas | 14 | 17-04-13 14:11 |
diy μονομαχοενυδρειο.... | sunsity | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 10-02-13 18:58 |
μονομαχοενυδρειο! | filimonas2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 05-08-09 22:47 |
Το μονομαχοενυδρειο μου! | kazas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 16 | 21-07-08 20:35 |