|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Δημήτρη.
Είσαι σε πολύ καλό δρόμο. Ειδικά αν δείχνει και η διάθεσή του καλύτερα. Τελικά είναι αρκετά δυνατός οργανισμός αυτό το ψάρι. Είναι ο ίδιος δίσκος που θεράπευσα εγώ πριν μερικούς μήνες, όταν πρήστηκε το κάτω χείλος του http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=8263 Ελπίζω να θεραπευτεί πλήρως και να είναι η τελευταία φορά που αρρωσταίνει. |
|
||||
|
||||
![]()
απο την ώρα που τον είχα βάλει μέσα όταν μου τον έδωσες τον συγκεκριμένο τον έβλεπα να ξύνεται συχνά ενώ τον άλλο δεν τον είδα καμιάφορα.χωρίς να έχει κάποιο εξωτερικό σημάδι που να δείχνει ότι έχει κάτι. πρέπει να είχε πρόβλημα.
δείχνει πολύ καλά(μην τον ματιάσω). στο ενυδρείο καραντίνα που τον έχω δεν έχω υπόστρωμα και απ ότι βλέπω δεν υπάρχουν άσπρα περιτώματα πλέον και είναι ευδιάθετος και τρώει αρκετά. μου φαίνετε ότι την γλύτωσε. να μην βιάζομαι βέβαια αλλα όλα πάνε καλά. ευχαριστώ όλους για την βοήθεια μέχρι στιγμής. στο ενυδρείο καραντίνα ρίχνω 6.25 mg/l και την τροφή την αφήνω κάνα μισάωρο μέσα στο φάρμακο πριν την ρίξω. |
|
||||
|
||||
![]()
πήρα βιταμίνες της SERA και ένα υγρό σκόρδο (Garlic Guard) της Seachem τα έχει δοκιμάσει κανείς.? κάνους δουλειά ή τσάμπα τα λεφτά.?
|
|
|||
|
|||
![]()
sera activant και seachem liquid garlic, πρώτα πράματα. Εγώ τα χρησιμοποιώ στη DIY τροφή που κάνω και τα ψαράκια πάνε μια χαρά.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παιδιά ο δίσκος είναι μια χαρά.! σώθηκε. σήμερα τελείωσε και η θεραπεία. θα τον κρατήσω άλλη μια εβδομάδα στην καραντίνα για να είμαι σίγουρος.
ρώτησα κάτι παραπάνω αλλα δεν πηρα απάντηση. επειδή τις τελευταίες μέρες δεν έτρωγε την τροφή σε μπιλάκια που του έδινα ταΐζω και κόκκινο σκουλίκι κατεψυγμένο μαζί. κάνει να ταΐζω σκουλίκι ή δεν κάνει καλό.? μου έχουν πει ότι υπάρχει περίπτωση να κολλήσουν παράσιτα τα ψάρια απο τα σκουλίκια. ισχύει αυτό? |
|
|||
|
|||
![]()
Δημήτρη πρόβλημα με παράσιτα δεν υπάρχει με το σκουληκι που αγοράζουμε από γνωστές εταιρείες. Αν δεν κάνω λάθος το κάνουν αποστείρωση.
Ο λόγος που λέμε ότι δεν κάνει να ταίζουμε σκουλήκι είναι διότι αν οι δίσκοι τρώνε για μεγάλο χρονικό διάστημα μόνο σκουλήκι δημιουργείται πρόβλημα στο στομάχι τους. Αυτό που χριάζεται ένας δίσκος είναι μια ισορροπημένη διατροφή που θα περιλαμβάνει και ζωικές πρωτείνες και φυτικές (σπανάχι, κολοκυθάκι κτλ...) Τώρα που είναι σε ανάρρωση δώσε του κάποια τροφή που τρώει εύκολα, αρτέμια, ή καρδιά με σπανάχι αν δεν τρώει τίποτε άλλο, ή στην ανάγκη σκουλήκι αν αυτή είναι η μόνη τροφή που τρώει και όταν συνέλθει πλήρως και πάρει δυνάμεις άστον 2-3 μέρες νηστικό και θα φάει και μπιλάκια. Δοκιμασμένη μέθοδος και στο συγκεκριμένο δίσκο, οπότε μη φοβάσαι, θα μπει σίγουρα στην παλιά του διατροφή. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thediscusman : 21-11-05 στις 10:22 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|