|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
update.ψαρια τελικα δεν βρηκαμε,τα λεφτα τις προκαταβολης(20ευρω) πηγαν περιπατο,ενημερωση δεν ειχα καμια,και τελικα το ενυδρειο εμεινε αδειο.
τωρα εχω αρχισει να ψηνομαι να στησω παλι,οποτε ακουω καμια ιδεα για ψαρια,η αν εχει δει κανεις τιποτα μονομαχους πουθενα αξιολογους,πεστε μου να παω να δω... εχω αρχισει κ σκεφτομαι κ για ζευγαρι ραμ η κοπαδι(σκετο) οτοκυκλους,η κορυντορας κλπ. ενα ειδος μονο. για τα κορυντορας προβληματιζομαι λιγο λογω χαμηλου υψους της γυαλας οποτε δεν ξερω. αν εχει κανεις καμια αλλη ιδεα ας την πει... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το νεο μας DIY μονομαχοενυδρειο | leandros69 | Παρουσιάσεις ενυδρείων με Bettas | 99 | 04-09-14 18:24 |
μονομαχοενυδρειο | nikos93 | Bettas | 14 | 17-04-13 14:11 |
diy μονομαχοενυδρειο.... | sunsity | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 10-02-13 18:58 |
μονομαχοενυδρειο! | filimonas2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 05-08-09 22:47 |
Το μονομαχοενυδρειο μου! | kazas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 16 | 21-07-08 20:35 |