|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτήν θα εννοώ μάλλον
![]() ![]() ![]() ![]() Είπα να σβήσω το παραπάνω ποστ της κουταμαριάς , αλλα μετά λεω αστο να διαβάζει ο κόσμος να γελάει καλό θα κάνει κακό δεν θα κάνει.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι απαραίτητα τα λιπάσματα σε ένα φυτεμένο, αν έχει εύκολα φυτά θέλει καλό και σωστό φωτισμό, τόσο που να μεγαλώνουν τα φυτά αλλά να μη πιάνει άλγη, μια χρυσή τομή, το CO2 θα βοηθήσει αλλά με εύκολα φυτά δεν είναι απαραίτητο.
Σε αυτό το ενυδρείο πρέπει να βοηθάει τα φυτά ο ήλιος και τα σαλιγκάρια να τρώνε την άλγη που δημιουργείται, και έτσι υπάρχει μια ισορροπία. Στο άλλο φυτεμένο http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=74154 έχω και CO2 και βάζω και λίγα λιπάσματα, έχω βέβαια λίγο πιο δύσκολο φυτά, έχω όμως και λίγη άλγη
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο βρε Τάκη , χαρά στο κουράγιο σας με τα φυτεμένα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μετά απο 25 ημέρες απο το γενικό καθαρισμένο τα φυτά έχουν πάρει πάλι την ανιούσα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και αυτο το ενυδρείο υπό το φως του Ήλιου πλέον
![]() ![]() και εδώ www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=907690#post907690/#67 και εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread....ost907693/#380
|
||||
|
||||
![]()
Τι θερμοκρασιες πιανει εξω??
αρχιζουν τα κρυα σιγα σιγα !! σ αυτο εχεις και διοξειδιο?
|
||||
|
||||
![]()
Περσι έφτασε και τους 0, χιονισε και λίγο, στη ταράτσα βρήκα και πάγο όπου υπήρχε νερό, το ενυδρείο το είχα όμως στους 17, και όταν πιάσουν τα κρύα θα βάλω πάλι τα 2α τζάμια, κόβουν αρκετά
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το νέο μου ξύλινο χρυσοψαράδικο σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 636 | 22-10-17 19:58 |
DIY Ξύλινο ενυδρείο σε ταρατσόκηπο | Τάκης | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 360 | 23-09-17 15:33 |
Ενυδρείο ή γλαστρολίμνη ή mini pond σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 70 | 09-08-14 22:04 |