|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Taki Για τα χρυσόψαρα δεν ξερω,αλλα να παρατηρησω κατι που κατά την γνωμη μου είναι μεγαλο λαθος,και δεν πρεπει να το κανουμεποτε.
Η συνταγή καλη μου ακούγετε,αλλα το λαθος είναι ότι τα ψαρια αποψυχθηκαν,και ξαναψυχθηκαν.Τα ψαρια τωρα εχουν αλλιωθει κατά πολύ. Με πολύ αγαπη φιλεμου Τακι. Δεν την εφερνες εδώ,να βαλω εγω το ουζακι να τις φαμε ![]() Πολύ πιο νοστιμες από τα μπαρμπούνια είναι παντος ![]() ------------------------- Παράθεση:
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SOCRATIS : 01-09-15 στις 12:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η τροφή για χρυσόψαρα κάνει για μονομάχο; | Da Gypsy Fish | Διατροφή | 3 | 14-06-11 16:08 |
Τροφή για χρυσόψαρα!!! | Τηλέμαχος | Χρυσόψαρα | 6 | 19-12-10 03:14 |
Τροφή για χρυσόψαρα σε μονομάχο | george1995 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 29-08-10 01:35 |
χρυσόψαρα - τροφή | Eva31 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 12-02-09 15:01 |
Στρώσιμο με χρυσόψαρα, για...χρυσόψαρα! | soulmate | Χρυσόψαρα | 1 | 26-05-03 23:53 |