|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αληθεια βρε Τακη ποση ωρα σου πηρε η ολη διαδικασια;Γιατι κι εγω σημερα αφιερωσα το πρωινο σε συντηρηση με αλλαγη νερου-καθ.τζαμιων-αλλαγη θεσης φυτου- κλαδεματα-μεταφυτευσεις-σκουπα βυθου και μου πηρε 2 ωρο τρεχοντας
![]() Με την λαβιδα φυτευεις ετσι δεν ειναι;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα πιο πολλά τα φύτεψα με το χέρι, τα έκανα ματσακι και τα φύτευα, σαν συστάδες, με τη λαβίδα έβαλα μόνο τις σαγκιταριες μία μία. Για αυτό το ενυδρείο σήμερα πρέπει να χάλασα πάνω από 250 λίτρα νερό, και είναι 55 λίτρα
|
||||
|
||||
![]()
Φτου φτου φτου φτου σκόρδα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαρα στο κουραγιο σου!
κουραστηκα μονο που το ειδα ![]() Πολυ σαλιγκαρι ρε συ, βγαλε κανενα κιλο απο μεσα ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
------------------------- Εκανα και μετρήσεις πριν από λίγο, όλα 0, τα νιτρικά ήδη τσίμπησαν λίγο σκούρο κίτρινο, άρα η βιολογία δουλεύει μια χαρα. Δεν περίμενα βέβαια κάτι διαφορετικά αλλά έτσι να είμαι σίγουρος πως όλα πάνε καλά, γιατί χθες το τσάκισα το νερό, σηκώθηκε πολύ μπίχλα από το βυθό, και εννοείται πως δεν έβαλα σκούπα γιατί θα ρούφαγα όλες τις γαρίδες ![]()
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 31-08-15 στις 08:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα Τάκη,
σούπερ το ενυδρείο ![]() ![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το νέο μου ξύλινο χρυσοψαράδικο σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 636 | 22-10-17 19:58 |
DIY Ξύλινο ενυδρείο σε ταρατσόκηπο | Τάκης | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 360 | 23-09-17 15:33 |
Ενυδρείο ή γλαστρολίμνη ή mini pond σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 70 | 09-08-14 22:04 |