|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
επιτέλους! μέτα από καιρό το πρώτο φυτεμένο ενυδρείο μου είναι έτοιμο!
Διαστάσεις : 55Χ30Χ30 χωρ.:49λιτ . καθαρό:39,15 λιτ. από φυτά περιέχει τα εξής: Anubias heterophylla Anubias congensis Anubias gracilis Anubias minima Anubias berteri var. angustifolia("atzelii") Hygrophila corymbosa shinnersia riv. "Weiss-Gruen" Lilaeopsis mauritana Yπόστρωμα floredepot + χαλαζιακή άμμος λάμπες φθορίου 2X15W(Gro-Lux Sylvania + Sera Plant) 12 ώρες Θερμοκρασία:27οC, pH:7,4, KH:5, GH:7, NO2:0, NO3:0 CO2-D.I.Y. προσωρινοί κάτοικοι: 3 Pristela Tetras 2 Caridina japonica(amano shrimps) την προσεχή εβδομάδα όμως θα ενοικιαστεί σε ένα ζευγάρι Mikrogeophagus Ramirezi. Τα σχέδια ήταν για βιότοπο αμαζονίου αλλά λογο κόστους ![]() ![]() Μπορεί κάποιος να μου πεί σύμφωνα με τις συνθήκες που επικρατούν στο ενυδρείο μου πότε θα αρχίσω να βλέπω αλλαγές ως προς την ανάπτυξη των φυτών? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη babis_gr : 15-11-05 στις 23:25 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος ιδιοκτήτης ενυδρείου με μονομάχο. | hellenicsun | Bettas | 37 | 29-01-06 01:49 |
Νέος!!! Ενυδρείο Juwel Vision 180 - Σχόλια? Τιμές :-( | pdrake | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 11-10-03 21:55 |