|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Απο νιτρικά ειμαι οκ εχω κέρατο φύλλο Μεσα και κανει σκούπα και η θερμοκρασία ειναι σταθερά στους 26 στις αλλαγές παει 24 αλλα μετα απο λίγο παλι στους 26 θα την αφήσω ήσυχη αυτήν την εβδομάδα να δω πως Πάει αν και δεν νομίζω να ειναι γονιμοποιημένα γιατι τον αρσενικο τον βλέπω πολυ χαλβά όλο την κυνηγάει να την διώξει δεν μπορω να καταλάβω συμπεριφορά
------------------------- σήμερα γύρισα απο την δουλειά και λέω να ταΐσω και βλέπω την θηλυκιά να εμφανίζεται απο το πουθενά και να καταβροχθίζει τα πάντα !!!! Τελικά νίκησε η απειρια η την στρεσαρισε ο αρσενικός
Πείρα ονομάζει ο καθένας τα σφάλματά του... Αν δεν μπορείς να τους πείσεις, μπέρδεψέ τους. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kalomoiris : 22-06-15 στις 17:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ενα μικρο update
|
||||
|
||||
![]()
.....
|
||||
|
||||
![]()
......
|
||||
|
||||
![]()
..........
|
||||
|
||||
![]()
...........
|
||||
|
||||
![]()
υπεροχο ενυδρειο και ψαρια
![]() σπανια βλεπω κατι τοσο καλο!!μονο το κερατοφυλλο που βοσκει στην επιφανεια με χαλαει λιγο.κατα τα αλλα εχεις κανει πολυ καλη δουλεια με τις πετρες και φυσικα με τα ψαρια!!ακομα και η αλγη που εχεις ειναι πολυ ωραια!! συνχαρητηρια απο εμενα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχω διαβασει το θεμα σου,οποτε οσα θα σου πω,μπορει να εχουν ειπωθεί και από αλλους φιλους,οποτε πετα το σχολιο.
Όταν ειδα τις φωτο,ειπα να ένα ομορφο κλασσικο ,βιοτοπικο αφρικανικο ενυδρειο,αλλα εχουν γραφτει 4 σελιδες ,και είναι ακομα αδειο?Πηγα στην πρωτη σελιδα να δω αν εχεις ψαρια.Ειδα και το βιντεο,και τοτε καταλαβα ότι εχεις ψαρια μεσα. ![]() Η γνωμη μου είναι,η να αλλαξεις διαταξη στησίματος στις πετρες,με τα κλασσικα βουναλάκια ,αριστερα δεξια,και στο κεντρο ολιγον αλανα,η να μας πει ο Κλεο αν υπαρχει μπουνα,ου της αρεσει να κολυμπα,αν ηταν σαρκοφαγα ,ειχα πολλες προτασεις.Γιατι ετσι το επανω μερος του ενυδρείου σου είναι αχρηστα κενο.Μονο όταν θα τρωνε ανεβαινουν επανω. Μετα το σχολειομου ξανα κοιτα αντικειμενικα αυτά που λεω,και θα το δεις και εσυ νομιζω. Και κατι άλλο. Ειδικα στην αφρικη,που τα χρωματα των ψαριων είναι το παν,ο πλε φωτισμος,και γενικα οεγχρωμος φωτισμος,αλλιωνει ολη την μαγεια των χρωματων.Το καλυτερο είναι,ζεστο λευκο,αποτυπωνει σχεδόν την πραγματικοτητα,λεω σχεδόν,γιατι η πραγματικοτητα φαινεται μονο όταν πλαγιως αντανακλα ο ηλιος. Επισης η καφε αλγη που εχεις(αν και μου αρεσει) είναι από τον μλε φωτισμο Βεβαια ότι αρεσει σεσενα να κανεις,απλα εγω ειπα την αποψιμου,για να υπαρχει. ![]()
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
Για αυτο υπαρχει και το θεμα και ιδέες πρότασεις μπλε δεν εχω βάλει ακομα απλα είχα λίγο φως με τις φθορίου και είχα καφέ τώρα με τα led φεύγει τα ψάρια η αλήθεια ειναι οτι κρύβονται παρα πολυ με την παραμικρή κίνηση εξαφανίζονται πρέπει να μείνεις ακίνητος για να αρχίσουν να βγαίνουν στον αριθμό ειναι πανω απο 20 υπαρχει σχέδιο να μπουν acei και flavus του κλεοβουλου αλλα λόγο κάποιον απροόπτων καταστάσεων εχει παει λίγο πίσω
Σεβαστές ειναι όλες οι απόψεις απλα το στήσιμο δεξιά αριστερά με βουναλάκια ειναι κάτι που δεβ μου αρεσει καθόλου και το γεγονός οτι δεν βλέπεις κανενα ψάρι ειναι οτι υπάρχουν παρα πολλες κρυψώνες θάλαμια και περάσματα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όντως το ενυδρείο φαίνεται άδειο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλά για τα iodotropheus τρελαίνομαι μου αρέσουν πάρα πολύ άλλα δεν ξερω κατά πόσο μπορεί να ταιριάξουν με τα ψάρια που έχω ήδη
|
||||
|
||||
![]()
Συμβιώνουν άψογα
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση 300 lt malawi | saxlina | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 06-11-12 14:23 |
Παρουσίαση ενυδρείου Malawi | georgetax | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 47 | 23-04-10 20:35 |
Παρουσιαση Βιοτοπος malawi-450lt | moros | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 51 | 23-09-08 16:58 |
Παρουσίαση Malawi | KOKOBAS | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 05-06-08 23:52 |
Παρουσίαση ενυδρείου malawi | Andreas301 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 49 | 07-01-08 10:24 |