|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Το χρυσοψαράδικο σταθερά 24,2
|
||||
|
||||
![]()
Δισκαδικο στους 29,2.
|
||||
|
||||
![]()
Φέτος δεν έχει ¶νοιξη, από Χειμώνα σε Καλοκαίρι κατευθείαν
Εξωτερική θερμοκρασία 29,1 Χρυσοψαράδικο 21,1 Συννεφάκια 21,9 Καλό Καλοκαίρι ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γυραω στους 23 μεσο ορο τα ενυδρεια εδω
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σημερα πρωι που μετρησα και με φηφιακο 25.8 στο ενυδρειο, 26 θερμοκρασια δωματιου,αρχιζουν τα δυσκολα;
![]() ![]() Γρηγορα τα ανεμιστηρια ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωρα 14:00
Εξωτερική θερμοκρασία 35,7 Χρυσοψαράδικο 23,8 (stc στους 23,5) Συννεφάκια 25,6 (stc στους 24) (και αυτα τα 2 ενυδρεία είναι το ένα δίπλα στο άλλο) Θερμοκρασία μέσα στο σπίτι 31,2 Φυτεμένο 26,2 (stc στους 26)
|
||||
|
||||
![]()
Γκουραμι και tetra:30
Μονομαχος:28 |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι λίγο ψιλά. Έχεις ανεμιστήρια κλπ?
|
||||
|
||||
![]()
Όντως το 30 είναι ψηλά, πολύ ψηλά
|
||||
|
||||
![]()
Οχι ακομα.Γινονται ομως συχνες αλαγες με δροσερο νερο.
|
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε κάνε τίποτα όσο είναι νωρίς, γιατί όσες ''δροσερές αλλαγές'' και να κάνεις, δεν μένει σταθερή η θερμοκρασία, αλλά ούτε και οι τιμές του νερού. Και τα φυτα θα έχουν θέμα.
Αν δεν έχεις θέμα οικονομικό και δεν θες να περιμένεις για stc από ebay κλπ, πάρε ένα jbl cool control και έναν μετασχηματιστή (27 ο jbl και 5-10 ο μετασχηματιστης), βάλε και ένα ανεμιστηράκι και είσαι οκ.
|
||||
|
||||
![]()
Εγω ειμαι ανετα ακομα.
26-28 στο χωρο, με τη βοηθεια του airco για καποιες ωρες. 24.5 - 25 τα χρυσοψαρα, 26 - 26.5 οι red cherry. Ακομα χειροτερο να ανεβοκατεβαινει η θερμοκρασια. (να ανεβαινει βασικα πανω απο 1-2C σε 24ωρες) Για γκουραμι και μονομαχους ειναι μια χαρα οι 30. Για τα τετρα ειναι οριακα και οχι για πολυ. Απο τους 29 αρχιζουν να δικαιολογουνται απωλειες. 24-28C οι ασφαλεις θερμοκρασιες για tetra. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χρυσόψαρα fancy. Εξωτερική 36,0.
Ήμουν 24,5+0,3 την προηγούμενη εβδομάδα. Όμως, λόγω μεγάλης εξάτμισης από τον καύσωνα, ανέβηκα και τώρα είμαι 25+0,3. Έκανα αναπλήρωση 5-7 λίτρα / ημέρα. Αν δροσίσει, όπως λένε, θα πέσω ξανά στους 24,0-24,5 +0,3.
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα,
η θερμοκρασία αρχές Απριλίου ήταν περίπου στους +16C. Ξεκίνησε σταδιακά να ανεβαίνει (με έλεγχο) περίπου +1C και έχει φτάσει στους +25C αυτή την στιγμή. Ο έλεγχος θερμοκρασίας γίνεται με stc1000!
|
||||
|
||||
![]()
Αυτή τη στιγμή στο σπίτι έχω εξωτερική θερμοκρασία 37,4
Τα χρυσόψαρα έξω έχουν 24,9 (Χαλαρά) ο STC στους 24 Τα συννεφάκια έξω 28,4 (Την ακούνε λίγο) ο STC στους 25 Το τροπικό μέσα 26,8 (Δουλεύει το A/C με εσωτερική θερμοκρασία 27) ο STC στους 26,7
|
||||
|
||||
![]()
Εξω 36.5 μεσα στους 27.1..τωρα..προς το βραδυ φτανει και 28
|
|
||||
|
||||
![]()
Η θερμοκρασια πεφτει σιγα σιγα τα ανεμιστηρια σταματησαν
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Βαλ'τον σιγα σιγα...
|
||||
|
||||
![]()
εξω 13 βαθμοι στο ενυδρειο 22.2
|
|
||||
|
||||
![]()
Αρχισαν τα κρυα εκει πανω ε?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπρρρ....ναι αλλά το πετρέλαιο έχει ίδια τιμή με την Κρήτη
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αρχισαμεεεεε
25 εφτασε σημερα . Καιρος να φορεσουμε τα καλοκαιρινα μας.
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα 26 και νομιζα οτι χαλασε ο θερμοστατης που δεν δουλευε.
|
||||
|
||||
![]()
23 τα 2 στη ταράτσα (με ανεμιστηράκια) 25,6 το φυτεμένο (και αυτό με ανεμιστηράκια)
|
||||
|
||||
![]()
24-25 στο γαριδαδικο (στο υπογειο) ,χωρις ανεμιστηρακια...
Ισως χρειαστω αργοτερα.. Θα δειξει. |
|
||||
|
||||
![]()
Απο σημερα πηραν μπρος και δουλεψαν λιγο τα ανεμιστηρια στα χρυσοψαρα.
Εχω ρυθμισει (προς το παρον) 25.0 στα χρυσοψαρα και 27.0 στις red cherry με 0.5 βαθμο ανοχη στους controller. Ετσι δλδ φτανουν μαξιμουμ 25.5 στα χρυσα και 27.5 στις γαριδες. Θερμοκρασια χωρου 25.5. Εχω βρει την υγεια μου με τις λαστιχενιες βιδες. Χρονος επανατοποθετησης 3 ανεμιστηρων και τροφοδοτικου στο ενυδρειο ... 2 λεπτα. (τα ειχα βγαλει το χειμωνα για συντηρηση)
|
||||
|
||||
![]()
Δευτερα Τριτη Τεταρτη καυσωνας παιδια προετοιμαστειτε
![]() ![]() https://weathernewsgr.blogspot.gr/20...g-post_27.html |
|
||||
|
||||
![]()
ενυδρειο δεν εχω ακομα,αλλα μολις βρω και στησω,μου φαινεται το σπιτι μου θαναι η χαρα του ενυδρειοχομπιστα
![]() 27 βαθμους εφτασε σημερα στα πολυ ζεστα του και δεν τους περασε. γυρισα απτη θαλασσα στις 5:30 και μολις μπηκα μεσα δροσιστηκα. δεν εχει ξαναγινει αυτο. αμα παρω και ανεμιστηρα θα σκεπαζομαι κιολας το βραδι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε τι τραβάτε κι εσείς... με τις ζέστες!?!?!?!?!?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια Γιωργη!
Κι εγω ειμαι "απλας" εδω ![]() Πρωτο καλοκαιρι χωρις stc ,ο οποιος καθεται... Γαριδαδικο στο υπογειο ,24 βαθμους χωρις φουρφουρια ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απο θερμοκρασιες πως παμε? | maikl | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 08-06-11 13:39 |
σαν σημερα!!!!!! | mpampi19 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 07-02-11 21:09 |
Τα Νεα (χθες και σημερα) | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 20 | 10-05-10 14:29 |
Frontosa και θερμοκρασιες... | sarevock | Tanganyika | 2 | 02-01-09 20:36 |