|
|
||||
|
||||
![]()
Κι υστερα εγω πιστευω πως ειναι ωραιο να μην ειναι ολα αυτοματοποιημενα στο ενυδρειο μας, ετσι ωστε να ασχολουμαστε που και που με ρυθμισεις-αλλαγες κ.α. που πρεπει να γινουν και που εμπεριεχουν την χαρα ενασχολησης με το χομπυ
![]() ![]() Με δουλειες και υποχρεωσεις δεν εχω βρει χρονο να τον συναρμολογησω ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χθες βραδυ τελειωσα με την τοποθετηση του κοντρολερ μεσα σε σκληρο χαρτινο κουτι που βρηκα στις διαστασεις του.Το μονωσα εσωτερικα με μονωτικη.Δεν ειναι κατι σπουδαιο απο πλευρας κατασκευης αλλα τουλαχιστον σταθεροποιηθηκαν οι συνδεσεις των καλωδιων πισω και δεν ειναι χυμα
![]() Σημερα μπηκε στο ενυδρειο ολα καλα πολυ ευκολος στο σεταρισμα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν αντι για ανεμιστηράκια βάλεις ψυκτικό μηχάνημα , να περιμενει 3 λεπτα να σταθεροποιηθεί η θερμοκρασία για να μην αναβοσβήνει και καει
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οταν αποσυνδεσεις τον αισθητήρα το κανει αυτό, όχι όταν δεν έχει ρεύμα ο κοντρολερ
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα το προσεξα καλα τοτε..Να σαι καλα ευχαριστω!!
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια ειμαι ατυχος
![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
stc-1000 | vasilhs | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 25-12-14 11:06 |
Απορια με stc-1000 | terzen | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 29-10-11 16:56 |