|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
και τα ειχα παρει μαζι ολα τα αλλλα πχ aqua bacto ,aqua easy cell, oak extract kai ph/kh minus............... ![]() πρεπει να παρω υγρα ![]() το εχω απο το 2010 ειχα καρχαριακαια αλλα μετα περισι δυο πεθαναν και τα αλλα τα εδωσα και αφησα μεσα μονο τους γλυφτες...... πριν περιπου ενα μηνα αρχισα παλι να το φτιαχνω δειλα -δειλα ![]() μου ειχαν πει απο το πετ σοπ να ειναι πανω κατω σε αυτα τα χρωματα που ειναι τωρα....και 0 αμμωνια αμμωνιο...... τι εχω λαθος να το φτιαξω......ph/kh? ![]() το φιλτρο ????? χμμμ δεν ξερω και πολλα ηταν ετοιμο το juwel 125 lt εχει αν θυμαμαι καλα πανω μια στρωση υαλοβαμβακα απο κατω ενα σφουγαρακι πρασινο απο κατω αλλο ενα πιο χντρο και πιο κατω ενα μπλε και μετα πιο κατω εχει ενα μαυρο(ανθρακας?) και εναπλαστικο με τα πετραδακια τα ασπρα και ενα χοντρο μπλε σφουγγαρακι νομιζω.... η σειρα μπορει να μην ειναι ετσι ακριβως αλλα τα εβαλα συμφωνα με τις οδηγιε του κατασκευαστη.... ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() θα προσπαθησω να βαλω και φωτο ![]() εχω τραβηξει μερικες αλλα ολο σε κινιση τα πετυχαινω τα ατιμα ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη defar2 : 28-05-15 στις 20:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τιγρακια και φως | nikos24 | Άλλα ψάρια Ασίας | 204 | 19-05-15 00:23 |
τιγρακια | ilias13 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 21-03-11 15:30 |
τυρφη σε τιγρακια? | Dimi | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 13-09-09 18:14 |
τιγρακια | Tetra | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 12-03-08 16:48 |
ΤΙΓΡΑΚΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΗ :D | griffin_23 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 09-02-04 04:22 |