|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου βάλε ένα κομμάτι κόντρα πλακέ τουλάχιστον 20αρι (μη πω 30αρι) κάτω από το ενυδρείο (όσο είναι ο πάτος του ενυδρείου) γιατί δεν το βλέπω καλά, και δες μήπως θέλει ενίσχυση το τραπέζι.
Δεν είναι μόνο ότι θα πλημυρίσεις και θα χάσεις και το ψάρι, το τζάμι αν σπάσει απότομα και είσαι δίπλα μπορεί να σε τραυματίσει πολύ άσχημα, δεν παίζουμε με αυτά, πρώτα από όλα η ασφάλεια μας
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μπορώ να σας καταλάβω (Γιώργο και Τάκη).. το παλικάρι θέλει να κολυμπάει μαζί με το πακού.
Εσάς τη σας νοιάζει??? ![]() Αφήστε τον να κάνει ότι θέλει!!!! ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Πλάκα πλάκα όμως , τέτοιες καταστάσεις είναι ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΕΣ, 350 λίτρα νερό έχουν μεγάλη δύναμη και μπορεί να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά, χωρίς να υπολογίσουμε τη ζημιά που θα βραχούν τα πάντα, και ειδικά που είναι και ακριβώς δίπλα στο κρεβάτι. Επίσης ξαναείδα τη φωτογραφία και βλέπω πως δεν είναι αλφαδιασμένο το ενυδρείο, γέρνει, μήπως το γραφείο που βρίσκεται επάνω το ενυδρείο έχει λυγίσει από το βάρος ; ή απλά δεν ειναι αλφαδιασμένο. Φίλε μου κάνεις βιαστικές κινήσεις, πρόσεχε
|
||||
|
||||
![]()
επειδη οπως σου ειπαν και πιο πανω το κυριοτερο αυτη την στιγμη ειναι η ασφαλεια σου και τον τριγυρω σου,(θα παθεις μεγαλη ζημια και θα το φυσας και δεν θα κρυωνει),οποσδηποτε βαλε μια χοντρη ταβλα απο κατω 3εκατοστα παχος να πατησει καλα ο πατος του ενυδρειου σου.και ενας φιλος με 200λιτρα το ειχε ετσι στον αερα και ραγισε ο πατος και πλημμυρισε.
και για το τραπεζακι βγαλε μια φωτο καθαρη να δουμε απο πισω εχει κοντρα η θα φυγει αριστερα απο το βαρος!,σαν τραπουλοχαρτο θα πεσει! μαρεσει που δεν εβαλες τα ξυλα πριν μας ρωτησεις (μην παθεις καμμια φοβερη ζημια)που ειναι το πιο ασημαντο και δεν μας ρωτησες για το πιο σημαντικο το που και πως θα στηριξεις το ενυδρειο σου
|
|||
|
|||
![]()
ηρεμιστε ολοι.... 5 εκατοστα εξεχει
|
|
||||
|
||||
![]()
Χαχα...
Καλά τ'αγορι μου... Θα ηρεμησουμε ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εγω ηρεμησα ηδη
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω δεν .....
|
|||
|
|||
![]()
μπραβο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου εξέχει μόνο 5 εκ αλλά μέσα έχει 350λίτρα νερό.....σκέψου αυτά τα 350λ μέσα στο δωμάτιό σου.....
Βάλλε ένα κόντρα πλακέ κάτω απ το ενυδρείο για να πατάει ομοιόμορφα.... Αλλιώς θα μας θυμηθείς όλους μας..............................αλλά θα σε και μούσκεμα τότε και χωρίς ενυδρείο........ ![]() Καλή συνέχεια και καλή Τύχη!!! ------------------------- Παράθεση:
Ας πάρει προειδοποίηση την αλλαγή φίλτρου αλλά τα 5 εκ... σαν κανόνα....αλλιώς μπρατσάκια απ τα jumbo!!! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stanlee : 27-05-15 στις 13:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ναι δεν διαφωνω...
αλλα οταν προειδοποιεις καποιον πρωτα οτι το ψαρι του θελει πισινα και δεν ειναι καταλληλο για ενυδρειο πως μπορει να ειναι επικινδυνο κλπ,μετα πως το φιλτρο του δεν θα καλυψει τις αναγκες του ενυδρειου,μετα πως το ενυδρειο πρεπει να παταει καλα σε βαση αλλιως ειναι επικινδυνο να τραυματιστει ανθρωπος σοβαρα(χωρις να υπολογιζουμε καν τα ψαρια) και η απαντηση ειναι "ηρεμηστε",ε δεν μπορω να κανω κατι αλλο,θα ηρεμησω. ηρεμησα ![]() μεχρι κ ο Χριστος ειπε "τιναξτε τη σκονη απτα ποδια σας". |
|
||||
|
||||
![]()
άκουσε τους προηγούμενους και δε θα χάσεις
![]() στις άκρες των ενυδρείων ασκούνται μεγάλες πιεσεις... και το τραπεζάκι δε φαίνεται να μπορεί να αντέξει 400-450 κιλά |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πακου | philip | Διατροφή | 9 | 25-05-15 12:23 |
Βοηθεια Με Πακου | makisperama | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 30-03-13 16:31 |
ΠΑΚΟΥ.ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ? | ilias | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 05-02-10 17:35 |