|
|
||||
|
||||
![]()
Αν θες για ελ. Θερμ μπορεις να παρεις elliwel αλλα ο elliteck εχει βγει αξιοπιστος , Ρεφρακτομετρο οπωσδηποτε , αντλια δεν χρειαζεται
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
εχω παραγγειλει τον shego tit.600w και αντ/φη οσμ. που μου εδειξες από αυτό το σαιντ και περιμενω να ερθουν, όπως και το σκιμμερ η αντ. επ. εχω τους κυκ/τες την αυτ.αναπ/ση.περιμενω λινκ για ριακτορες ?χρειαζομαι από τεχν εξ κατι άλλο? Ρεφρακτομετρο λινκ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτον εχω εγω και ειναι πολυ καλος http://www.aquapro2000.de/en/Water-C...ctor::569.html
Οι geo ειναι καλοι ακομα http://aquariumshop.gr/shop/test-met...refractometer/
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
kosta & kostantinos χρονια σας πολλα και οτι επιθυμειτε να το βρειτε!
|
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε καλο ταξηδη στα αλατια!
Πολυ καλα ξεκινας. Με λιγο προσοχη και διαβασμα θα τα πας τελεια. 3 rw15 στο ενυδρειο σου θα εχεις φοβερη ροη ακομα και οταν στοκαρης..... |
|
||||
|
||||
![]()
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σακη για τα καλα σου λογια.το παω λαου λαου γιατι φοβαμαι τις μη αναστρεψιμες μαλακιες που μπορει να κανω απο βιασυνη αρχαριου.μου εχουν βγει τα ματια να διαβαζω και σιγα σιγα προσπαθω να μπω σε μια ταξη>χαρηκα πολυ για το ενδιαφερον.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω Νικο
![]()
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
reef tank junior | voas | Nano Reef | 571 | 18-01-18 12:32 |
NikNik Reef 550l | niknik | Reef | 131 | 15-08-16 08:56 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |