|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Θυμάσαι πως έλεγαν το πείπτερο ; Δίπλα στου Γρύλλη, μήπως ήταν το Reptilia Nostra ;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μπαα δεν πρόσεξα να σου πω.. Πάντως παίζει κ να ήταν το Nostra γιατί άκουσα κάτι για ερπετά, αν κ δεν είδα κανένα. |
|
||||
|
||||
![]()
Όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ,το βρήκα φυτρομενο επάνω σε μνημείο στο κέντρο της Θεσ/νίκης (βυζαντινά τείχη) και μάλιστα κάτω απο το λιοπυρι!
Για ριξτε μια ματιά κατά ακρόπολη μεριά ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το εβαλα και εγω λοιπον το φυτο.
Δεμενο πανω σε κορμο και η ριζα ειναι μεσα στο νερο. Ειναι τωρα 5 μερες μεσα. Με το που το εβαλα αρχισε να πεθαινει και να μαραζωνει. Σημερα το πρωι ειδα οτι, καπως σα να πηρε τα πανω του. Επισης βρηκα καινουρια φυλλαρακια και στα δυο κομματια. Δειχνει οτι συνηθιζει τον χωρο και σιγα σιγα ξανανιωνει. Θα δειξει. Εντωμεταξυ, ξερατε οτι η java fern βγαζει καινουρια φυτα πανω σε παλια φυλλα? Εντυπωσιακο! |
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι πολλαπλασιάζεται, βγάζοντας καινούρια φυτά πάνω στα φύλλα
|
||||
|
||||
![]()
Ρε συ μήπως να εβαζες ενδιάμεσα απο τις ρίζες και το ξύλο κανένα βρύο η σφαγνο που χρησιμοποίησε ο Στέφανος;
Για να έχει κάτι να το βοηθήσει. Μάλλον σοκαρίστηκε το φυτακι απο τον διαχωρισμό των ριζών του αλλά εγώ τώρα μια χαρά το βλέπω. Ωραία έδειξε πάντως και άμα φουντώσει θα είναι κουκλι. ------------------------- Παράθεση:
![]()
"Θαρσειν χρη,ταχ'αυριον εσετ'αμεινον" Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lifefx : 11-05-15 στις 16:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τακη δεν το γνωριζα. Εβλεπα παντα οτι απλα βγαιναν καινουρια φυλλα πανω στον κορμο. Πρωτη φορα ειδα καινουριο φυτο πανω σε φυλλο.
Αυτο σκεφτομαι Γιωργο. Εχω απο κατω μπολικη μος. Μαλλον θα την δεσω πανω μαζι με τις ριζες. Ναι σημερα δειχνει να ζωντανευει. Χτες ηταν σε ασχημη κατασταση και νομιζω πως το κυριοτερο ειναι αυτο που ειπες και συ. Το οτι το χωρισα σε δυο κομματια και επαθε ενα μικρο σοκ. Ειναι οντως πολυ ομορφο φυτο ------------- ![]() ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ! |
|
||||
|
||||
![]()
17 ημέρες μετά την μεταφύτευση του δικού μου απο το γλαστρακι στο ξύλο.
Χαχαχα
|
||||
|
||||
![]()
καλα βαστιεται
![]() εγω τοχω ακομα στη γλαστρα του μεσα σε λεκανη με λιγο νερο απτη λιμνη και το κραταω μεσα στο δωματιο για να μην ειναι στο πολυ φως. περιμενω να δω τι θα γινει με τα ψαρια τελικα ωστε να το στησω το ρημαδι το ενυδρειο και να το βαλω κιαυτο. μεχρι στιγμης καλα ειναι παντως ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απο την γλάστρα γιατι τα βγάζετε;Σαπίζουν οι ρίζες;
Εγω πήρα ενα απο την ανθοκομική της Κηφισιας και το χω με την γλάστρα του πίσω απο το ενυδρειο και παει σφαίρα.Ειναι καταπράσινο και πετάει συνεχώς καινουρια φυλλα.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|