|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λογια ολους.
Χρηστο, ακόμα έχω να βάλω πολλά φυτά και φτέρες όπως λες. Οσο για το γερτρουδι, ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη, γιατί στο ενυδρείο με όλα αυτά τα ζωύφια και γαρίδες που έχω, παει αρκετος καιρος να δω μωρο ψαράκι. Γιώργο το παρτέρι είναι από ebay. Πολύ ωραίο φυτακι, οντως. Και θέλει μόνο ψέκασμα. Το έχω ενάμιση χρονο σε γλάστρα. Το πότιζα και χαλούσε γιατί από το νερο έσπαγαν τα κλαδιά του. Από τότε που μόνο το ψεκάζω έχει κατακλίσει τον χώρο γύρω από την γλάστρα. http://www.ebay.de/itm/Hochbeet-Holz...item487d7dd62e Κωστα, το δοχείο δεν θα φαίνεται καθόλου όταν γίνει όπως το θελω. Στο πίσω μέρος της πλάτης εώς μέσα στο δοχείο θα βάλω λαινερ για να μην μαζέψει υγρασία το ξυλο. Γύρω γύρω θα το καλύψω με κατι και μπροστα θα έχει το χωμα. Μέσα θα εχω φυτά επιφανείας και θα καλύπτουν το δοχείο εσωτερικά. Γιώργο, αν βάλω στην πλάτη φυτά για paludarium νομίζεις θα αντέξουν από θεμα υγρασίας; |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY CO2 project | Malawi Lover | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 78 | 16-01-13 18:30 |
Led project 96L+13L | GiWrGoS198 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 31-03-12 21:29 |
Νέο project! | vag0s | Malawi | 31 | 11-06-10 17:38 |
DIY co2 project | platy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 43 | 26-04-10 08:24 |
Neo project! | vasilakis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 10-02-08 16:18 |