|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίος!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κλεοβουλε αν παρατηρησεις πόσο παλιο ειναι το αθλημα, και ακόμη μετα απο τοσες γνωσεις κυκλοφορουν πολοι μυθοι...
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
1. Συγχαρητήρια Κλεόβουλε.
2. Είχα σκοπό να ανοίξω ένα θέμα κάποια στιγμή, που να αφορά τα βιβλία... μιας κι εγώ έχω μαζέψει αρκετά στα χρόνια που πέρασαν... και δυστυχώς κάποια από αυτά τα έχω "χάσει", αφού έκανα το λάθος να τα δανείσω και ουδέποτε μου τα επέστρεψαν. Μεταξύ αυτών που έχω είναι κι ένα στα Ελληνικά με τίτλο "Το θαλασσινό ενυδρείο" του Ι. Κωστάνογλου (1976).- |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η ιστορία ενός υφάλου | Μάριος | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 23 | 09-11-09 11:30 |
Μικρη ιστορία με νέο ενυδρείο.. | costas_kumitsu | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 20-02-09 00:03 |
Ενυδρειο Cayman 50 - Η Ιστορία. | lion | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 16-06-08 11:13 |
ιστορία ...πόνου !!! | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 11-12-06 00:06 |
Η ιστορία ενός Oscar.. | soulmate | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 21-05-04 00:10 |