|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αλγη εννοεις Γιωργο? Σου εχω ολιγα πιστια και grindal παρεπιπτοντως. Ωραιες φωτογραφιες!
|
||||
|
||||
![]()
τα βακτηρια αμφιβαλω οτι τα βλεπεις στα τζαμια.
αλλα ακομα και αν τα εβλεπες,δεν θες να φυγουνε. μια χαρα ειναι εκει που ειναι. μηπως βλεπεις καφε αλγη? ...η αλλη αλγη?... αν βαλεις φωτο θα παρεις γνωμες. κοντινη και καθαρη ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
-------------------------
Παράθεση:
Μωρέ λες να είναι άλγη; Με 5,5 ώρες φωτισμό πότε πρόλαβε; Στεφανε το πήρες το π.μ η στο έχω στείλει καμια 20αρια φορές; Φαίνεται λίγο στην πρώτη φωτο στο ποστ #56 στα δεξιά
"Θαρσειν χρη,ταχ'αυριον εσετ'αμεινον" Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lifefx : 21-04-15 στις 20:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Γιωργο δεν εχω λαβει πμ
|
||||
|
||||
![]()
αν και δε φαινεται χρωμα,για αλγη μου φαινεται.(μαλον καφε)
θα φυγει μονη της.βαλε κ κανα σαλιγκαρι μεσα θα την καθαρισουνε. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |