|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Με συγχωρείς δηλαδή, αλλά έτσι όπως τη κάνω εγώ ο υποχόνδριος , η ελαφρόπετρα είναι πολύ καλύτερη από το Matrix, και πλύσιμο, και ξεκαθάρισμα, και βράσιμο σε χύτρα υψηλής πιέσεως, και στέγνωμα σε φούρνο το χειμώνα ή σε ήλιο το καλοκαίρι
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μη συγκρινουμε ανομοια πραγματα ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
υπαρχει και αυτο το βιντεακι λιγο παλιο βεβαια!
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό Σπύρο το έχω ξαναδεί, δεν ξέρω όμως κατά πόσο μας δείχνει αν είναι καλό το υλικό για τη δουλειά που το θέλουμε, το να ρουφάει υγρό σημαίνει πως έχει πολλά και μικρα τριοχειδή, δεν σημαίνει πως τα άλλα δεν έχουν πόρους, τριχοειδή δεν έχουν τα υπόλοιπα
|
||||
|
||||
![]()
τι να σου κανω που δεν εχω 3 ενυδρεια,να βαλω 3 διαφορετικα υλικα και να κρατησω σημειωσεις με τις μετρησεις.
επρεπε να το ειχα κανει περσι που ειχα 3 ενυδρεια και τη λιμνη να τρεχουνε. βεβαια το δικο μου το συμπερασμα το εβγαλα κ ετσι,αλλα δεν εχω τα νουμερα.οποτε... |
|
||||
|
||||
![]()
Καλά όλα αυτά... αλλά σίγουρα αν κάποιος έχει ένα σαμπ που χωράει 10-20 λίτρα βιολογικό το τιγκάρει ελαφρόπετρα και ας κουραστεί λίγο. 1-2 ευρώ θα του βγει!!!
Τώρα αν έχει κάποιος εσωτερικό φίλτρο που χωράει π.χ. 300ml βιολογικό ίσως τον ενδιαφέρει το κάτι καλύτερο που ΙΣΩΣ έχει αυτό το πανάκριβο υλικό. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εεε δεν καταλαβε τιποτα το ενυδρειο απο αμμωνιες κλπ. Κι εγινε και πιο κρυσταλλο το νερο. Τωρα θα κανω απολυμανση σε ενα αλλο ενυδρειο που θα ξεστηθει εντελως και θα κανω το ιδιο στο φιλτρο, και χωρις μπολι.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιολογικά υλικά | maxmike | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 80 | 06-11-16 10:53 |
Βιολογικό υλικό | kospets | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 04-02-12 19:28 |
Βιολογικά Υλικά. | kesanis | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 02-03-11 21:15 |
Βιολογικό υλικό | george1995 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 01-12-10 15:46 |
Βιολογικό υλικό | panagiotis265 | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 12-05-08 17:49 |