|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφο το έκανες, μπράβο,
και τα ψαράκια όμορφα και ζωηρά ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ομορφα στημενο ενυδρειο!!!Και τα ψαρακια σουπερ!!!
![]() Το μονο που με αγχωνει είναι ότι δεν εχει καπακι και τελικα απ ότι βλεπω στο βιντεο είναι πολύ σπιντες τα ατιμα καλως τα δεχτηκες! Από τροφες ότι είναι σε flakes κανει αρκει να τα τριβεις για να σπανε τα μεγαλα κομματια όχι να γινεται σκονη γιατι τη σνομπαρουν μετα,τα γετρουδια μου τρελαίνονται για kelp και την vitality and color της tropical εχω δοκιμασει και άλλες αλλα μη τις γραφω εδώ |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω!
![]() Παράθεση:
Εχει καπακι,πηγα και εκοψα ενα τζαμι και εβαλα,αφου μου εδειξαν απο την πρωτη μερα οτι τους αρεσουν οι βουτιες! ![]() Μεχρι στιγμης τους δινω pellet θρυμματισμενα και αποξηραμενα bloodworms,που ειχα ηδη.Θα κοιταξω τις τροφες που μου ειπες! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ωραιο πολυ ωραιο το εκανες μπραβο
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
κουκλακι το εκανες!!! να τα χαιρεσαι!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο ενυδρειο.
Καλη επιλογη ψαριων για νερο βρυσης. Μια καλη τροφη εκτος απο αυτην που σου ειπε ο τσουι ειναι και η Seachem discus,επισης μια-δυο φορες την εβδομαδα να τρωνε αρτεμια κατεψυγμενη.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
malawi 700 λιτρα + 150 λιτρα sump | kouman | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 99 | 10-03-15 09:51 |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ Malawi 500 ΛΙΤΡΑ + SUB 180 ΛΙΤΡΑ | gianel | Malawi | 11 | 09-04-12 09:05 |
αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. | nOmOreAbuse | Γλυκό νερό - Γενικά | 83 | 07-10-11 12:35 |