|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() κυκλοφορια εχω 2 WP40 αι την επιστροφη 6000/ωρα. στους κυκλοφορητες θα παιξει πατεντα... ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
παιδια αυριο ειναι προγραμματισμενη να γινει γενικη καθαριοτητα στο ενυδρειο να φυγουν και οι πολλες αλγες...
Αλλα σημερα που σχολασα και ηρθα σπιτι ειδα την αλγη αρχισε να περνει τα πισω της.... ![]() εχει σε πολλα σημεια μαραμενα μαλλια... και μερικα κοβονται αιορουνται.... ![]() μαλλον παμε καλα... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλα παμε αγορινα
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά Θανάση.
¶στο λίγες μέρες ακόμα και θα υποχωρήσει μόνη της. Μην βάζεις χέρι μέσα και το ανακατέψεις. |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα παιδια!!!!
η αλγη ειχε αρχησει να υποχωρει και χθες εκανα και ενα γενικο καθαρισμο και την βοηθησα λιγο κι εγω... σημερινες φωτο.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() εφτιαξα κι ενα προσθετο βραχακι και το προσθεσα στο κοραλι μου για να παρει σχημα μεγαλωνοντας... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Mπράβο Θανάση.
Ωριμάζει σιγά σιγά. Για τον βυθό τι σκέφτεσαι αργότερα; Θα βάλλεις κοράλλια που εφαπλώνονται να τον καλύψουν ή θα τον αφήσεις γυμνό; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξεκινημα με fish only, με προοπτικες για reef...!!! | thanasis76 | Fish Only | 10 | 19-10-14 11:02 |
ξεκινημα σε reef | gianniwpopi | Nano Reef | 90 | 30-03-14 08:43 |
Ξεκινημα Boyu TL-550 128 lt Reef | konchrist | Reef | 14 | 01-05-09 08:39 |
Ξεκινημα νεου REEF | Gregoris | Reef | 43 | 06-01-09 18:16 |